sizin bilgilendirme ekranı paintte yapılmışa benziyorEkli dosyayı görüntüle 100227
428'e bindim ve bilgilendirme ekranı 547'yi gösteriyor.
818 içinde 671 içinde 776, İşte bize Türk işi InceptionBilgi ekranlarında bazen böyle hata(lar) olabiliyor.
(kalite için kb)
818'de çalışan aracın bilgi ekranında yer alan 671 ve 776 hatları
776 hattı reklam olarak gösteriliyor.Bilgi ekranlarında bazen böyle hata(lar) olabiliyor.
(kalite için kb)
818'de çalışan aracın bilgi ekranında yer alan 671 ve 776 hatları
Girmedi 428'de körüklü vardı ekran yanlış.Körüklü mü girmiş ki 547’ye
O değil, o körüklü önceden 547’de mi çalıştı demek istemiştimGirmedi 428'de körüklü vardı ekran yanlış.
776 hattı reklammış818'de çalışan aracın bilgi ekranında yer alan 671 ve 776 hatları
Oralara 284le bir tane İşçievleri hattı açılsın biz burda 168 cehennemde yaşamaya çalışalım. 249da cabası776 hattı reklammışbugün sabah 284’te gördüm
168 ve 249 olarak yapılabilecek tek çözüm Evka-4 ‘sen o civarları görebilecek bir HRS ama yapılması imkansıza yakınOralara 284le bir tane İşçievleri hattı açılsın biz burda 168 cehennemde yaşamaya çalışalım. 249da cabası
#Adalet İstiyoruz Eshot

Doruklar alınıp Bornova’ya 268-59 vb hatlara takviyeye geliyor gibi benceeshot bu aralar bir şey deniyor
ben dün 59da 2013 temsa gördüm 268 de düz solo çalışıyorduDoruklar alınıp Bornova’ya 268-59 vb hatlara takviyeye geliyor gibi bence
E o zaman ne yapıyorlar harbiben dün 59da 2013 temsa gördüm 268 de düz solo çalışıyordu
böyle hatşardan alıyorlardaE o zaman ne yapıyorlar harbi
29’dan aldın o Doruk’u
Bari koy Novociti falan,Sultan giriyor
Novocitilerden bir 50 alım daha yapılırsa ..böyle hatşardan alıyorlarda
317 ye doruktan başka izulaş grevinde sultan girmişti bir kereliğine onun dışında sabit doruk çalışıyor insanlar gerçekten bıktı yazın aracın içi ateş kışın buz gibi artık yeni araç vermeleri lazım
bu sene içinde 630 araç alımı olucak o zaman belkiNovocitilerden bir 50 alım daha yapılırsa ..
dün de 19 da belde vardı bugün 579 a girmiş demekki. Gültepe hatları gibi 6 numarayada alçak taban vermeye başladılar demektir.Bugün benim adıma enteresanlıklar günü oldu
156’da doruk
579 ve 152’de belde
21’de doruk
29 ve 32’de sultan vardı
Bazılarının kodu aklımda,bazılarının fotoğrafı var,bazılarını sadece uzaktan gördüm (15 ile yolculuk esnasında)
579- 35 R 2805
156’nın fotoğrafı
29’un fotoğrafı
(Fotoğraflar yan yükleniyor kusuruma bakmayın)Ekli dosyayı görüntüle 101456Ekli dosyayı görüntüle 101458
317 güzergah olarak temsaya uygun aslında ama kavaklıdere içi dar olduğu için hep doruklar çalışıyor. Ancak Kavaklıdere ve doğanlar stadı etrafında nüfus artınca ve istihdamda artınca 317 bile yolcu kaldırmıyor artık. Kavaklıdere güzergahı düzenlenirse uzun araçlar girebilir.böyle hatşardan alıyorlarda
317 ye doruktan başka izulaş grevinde sultan girmişti bir kereliğine onun dışında sabit doruk çalışıyor insanlar gerçekten bıktı yazın aracın içi ateş kışın buz gibi artık yeni araç vermeleri lazım
Sorunlu kısım Kavaklıdere değil Yeşilçam, ikisi ayrılsa aslında Kavaklıdere güzergahına eklemli, Yeşilçam güzergahına midibüs olabilir.dün de 19 da belde vardı bugün 579 a girmiş demekki. Gültepe hatları gibi 6 numarayada alçak taban vermeye başladılar demektir.
317 güzergah olarak temsaya uygun aslında ama kavaklıdere içi dar olduğu için hep doruklar çalışıyor. Ancak Kavaklıdere ve doğanlar stadı etrafında nüfus artınca ve istihdamda artınca 317 bile yolcu kaldırmıyor artık. Kavaklıdere güzergahı düzenlenirse uzun araçlar girebilir.
kavaklıderenin yolları çok dolambaşlı solo zorlayabilir + arıtma tesisine doğru gir çık yaparken zorlar317 güzergah olarak temsaya uygun aslında ama kavaklıdere içi dar olduğu için hep doruklar çalışıyor. Ancak Kavaklıdere ve doğanlar stadı etrafında nüfus artınca ve istihdamda artınca 317 bile yolcu kaldırmıyor artık. Kavaklıdere güzergahı düzenlenirse uzun araçlar girebilir.
yeşilçamdaki 2001. sokağın sonlarına doğru yol iyice daralıyor ora kamulaştırılıp düzeltilirse rahat rahat solo otobüs geçebilirSorunlu kısım Kavaklıdere değil Yeşilçam, ikisi ayrılsa aslında Kavaklıdere güzergahına eklemli, Yeşilçam güzergahına midibüs olabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.