Evet bazen öyle oluyor sultanların hepsinde galiba öyle yazıyor hiç ulukent yazanını görmedim.749 validatorunde egekent 2 - menemen akt. yaziyor
Evet bazen öyle oluyor sultanların hepsinde galiba öyle yazıyor hiç ulukent yazanını görmedim.749 validatorunde egekent 2 - menemen akt. yaziyor
zaten öyle yazıyordu hep749 validatorunde egekent 2 - menemen akt. yaziyor
Safkar durağı sanırım yol kenarında cep olan yer orayı anlayamıyordum neden böyle cep yapmışlar da neden durak yok diye düşünüyordum.2016 yılındaki 428e baktım farkettiğim değişiklikler:
eskiden 428 in şimdiki Ulukent Aktarma durağının adı Ulukent Gar
şimdiki Ulukent Gar durağının adı Ulukent Aktarma imiş.
Eski Yol ve Subay Lojmanları arasında Safkar durağı varmış.
Jandarma durağı o zamanlar yokmuş.
Karya durağı ile Mavişehir durağı arasında Cahar Dudayev Bulvarı durağı varmış
Mavişehir durağı ile Atakent Anadolu Lisesi durağı arasında Ege Bilim Müzesi,Mavişehir İlköğretim Okulu,Dispanser durakları varmış.
Bostanlı Market ile Bostanlı İskele durakları asında Bostanlı Balıkçı Barınağı durağı varmış.
evet bende düşünüyordum demekki safkarmış ama şöyleki safkar özel şirket eshot nasıl durak ismi yapmış ?Safkar durağı sanırım yol kenarında cep olan yer orayı anlayamıyordum neden böyle cep yapmışlar da neden durak yok diye düşünüyordum.
BMC durağı da var. Durak adına telif atan yoktur herhalde.evet bende düşünüyordum demekki safkarmış ama şöyleki safkar özel şirket eshot nasıl durak ismi yapmış ?
Şoför tabelayı yanlışlıkla açmıştır.saat 02:17 halkapinar yonune giden bir 501 var
Hocam asıl siz gece hatlarını deneyecem diye gece gece dışarıdasınızsaat 02:17 halkapinar yonune giden bir 501 var
yok ben disarida degilim eshot sitesjnde gozukuyorHocam asıl siz gece hatlarını deneyecem diye gece gece dışarıdasınız
Yine çok şüphelisin hocam o saatte eshot sitesinde ne işin vardı?yok ben disarida degilim eshot sitesjnde gozukuyor
sıkıldığımda oylesine bakiyorumYine çok şüphelisin hocam o saatte eshot sitesinde ne işin vardı?![]()
Şoför validatörü kapatmayı unutunca garajdayken araç hatta gibi gözüküyor durak zaten garajın dibindesaat 02:17 halkapinar yonune giden bir 501 var
Mersinli garajda dün 2 tane sultan 504 yazmış duruodu 504 izulaş girdi dün çeken oldumu?Şoför validatörü kapatmayı unutunca garajdayken araç hatta gibi gözüküyor durak zaten garajın dibinde
Ben çektimMersinli garajda dün 2 tane sultan 504 yazmış duruodu 504 izulaş girdi dün çeken oldumu?
Oha dostum bunu fotoğraf kanalınada atmalısın!
Planlı gönderilerim var Instagramda daha sonra atacağım takipte kalalım fotoğraf kanalına da attım.Oha dostum bunu fotoğraf kanalınada atmalısın!
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.