Sadece Otokarlarda gördüm onuBazen 800'ün arkasında 4 yazıyor o da sıkıntı oluyor hangi hat olduğunu bilemez arkadan gören yolcular
Sadece Otokarlarda gördüm onuBazen 800'ün arkasında 4 yazıyor o da sıkıntı oluyor hangi hat olduğunu bilemez arkadan gören yolcular
mikrodenetleyici ile gösterge arası kablo sıkıntılıdırSadece Otokarlarda gördüm onu
Ben de öyle otokar dışında görmedimSadece Otokarlarda gördüm onu
Geçen gün 536 çalışan bir Temsa'nın da arka tabelasında 4 yazdığını gördüm.Ben de öyle otokar dışında görmedim
Çoğunlukla Temsa ve İzulaş Kent'te oluyorGeçen gün 536 çalışan bir Temsa'nın da arka tabelasında 4 yazdığını gördüm.
49 hala kapanmadı mı?Daha demin Halkapınar metro 1 in otobüs peronlarındaydım otobüsün önü 501 yan tarafı 49 hattını gösteriyordu otobüs sultandı kaptanlar diyor 49 a nasıl gidiyorsun kaptan şöyle güldü ordan da geçiyoruz dedi
Niye kapansın ki?49 hala kapanmadı mı?
Kapanmaz saatte 1 bile olsa iş yapar49 hala kapanmadı mı?
Kullanılmıyor ondanNiye kapansın ki?
SanmıyorumKapanmaz saatte 1 bile olsa iş yapar
Çoğu Dorukta öyle ben de 15'te gördüm838 İzulaş Doruk da arka tabelada servis aracı yazısı gördüm bunun sebebi ne ?
Kim neden kurşunlamış ve neden bir haber sayfası bile paylaşmamışBostanlı iskeledeyken şöförün dediğine göre dün gece harmandalı da otobüsü kurşunlanmış. 3 tane harmandalı otobüsü var ama 1 tanesi bile vaktinde kalkmadı.
Yapanlara bedeli ağır bir şekilde ödetilmeli zaten araçlar yetersiz kalıyor böyle insanlar yüzünden birçok insan mağdur oluyor.Bostanlı iskeledeyken şöförün dediğine göre dün gece harmandalı da otobüsü kurşunlanmış. 3 tane harmandalı otobüsü var ama 1 tanesi bile vaktinde kalkmadı.
1 hafta otobüs vermicekler oraya.Yapanlara bedeli ağır bir şekilde ödetilmeli zaten araçlar yetersiz kalıyor böyle insanlar yüzünden birçok insan mağdur oluyor.
Gece 3 e kadar uğraşmışlar. Yazık cidden.Kim neden kurşunlamış ve neden bir haber sayfası bile paylaşmamış
Eshot ve izulaş bir zamanlar rakipler miymiş?Eski sitede Molotoflanan izulaş aracı Geldi aklıma birde eski eshot şoförü izulaş aracı kaçırmıştı
Hayır hiç bir zaman olmadılar haberi de atıyımEshot ve izulaş bir zamanlar rakipler miymiş?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.