Benimki AVJ 312 30 değil hatta ona da binmedim
Benimki AVJ 312 30 değil hatta ona da binmedim
Güzel araçBenimki AVJ 312
Nesi güzel Beni bunalttı kendisi artık yapay zekaya Otokar Kent Lfleri Sanos gibi parçalanırken çiz diycem rahatlıyımGüzel araç![]()
Normal 3 4 gündür yedek çalışıyor147de man var
Yolcu pek yoktur. Normal.534te doruk var
534ün daha sık ortalıkta olması lazım milletin tercih etmeme sebebi tamamen sefer azlığıYolcu pek yoktur. Normal.
Şehir hastanesine giden hatlar çoğaldı. Seferleri daha çok olsa bile yoğun olacağını düşünmüyorum.534ün daha sık ortalıkta olması lazım milletin tercih etmeme sebebi tamamen sefer azlığı
Yoğunluğu 533te buluyoruzŞehir hastanesine giden hatlar çoğaldı. Seferleri daha çok olsa bile yoğun olacağını düşünmüyorum.
533 direkt çevreyoluna çıkıp gidiyor. E hâliyle en çok tercih edilen hat oluyor.Yoğunluğu 533te buluyoruz
Kuzeyde de 535 nasıl bu, arada Örnekköy'den sağlam yolcu alır mı?Yoğunluğu 533te buluyoruz
Evet bindiğim zaman en az 5 yolcu alıyordu hat kalabalık oluyor ama seferleri en azından 30 dakikada bir olmalı.Kuzeyde de 535 nasıl bu, arada Örnekköy'den sağlam yolcu alır mı?
532 Onur mah ve postacılara girmesinden dolayı hep çakılı gidiyor.Kuzeyde de 535 nasıl bu, arada Örnekköy'den sağlam yolcu alır mı?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.