ÖHO'cular onu yapmaz800'de de böyle bir şey olsa ne mutlu oluruz
ÖHO'cular onu yapmaz800'de de böyle bir şey olsa ne mutlu oluruz
Eshotçular da 830'u A tarifesinde açmalıydı.ÖHO'cular onu yapmaz
bayram ederiz valla bir kere denk geldi bana araç önceki gün 748 de çalışmış ekranı takılı kalmış 748 de 748 diye bastım bornovaya kadar gittim birde800'de de böyle bir şey olsa ne mutlu oluruz
Benim Torbalı-Tınaztepe'ye de bak![]()
MetroDreamin' | İzmir, Türkiye Kurgusal Hatlar.
İzmir, Türkiye Kurgusal Hatlar. | MetroDreamin' map by Umut necmi Tellimetrodreamin.com
Torbalı - Ayrancılar - Gaziemir F.Altay hattı çizdim.
Bakıyorum.Benim Torbalı-Tınaztepe'ye de bak![]()
hocam neden İzbana Koyundere ve Asarlık duraklarını eklemediniz ?Benim Torbalı-Tınaztepe'ye de bak![]()
onu ekleyecekse yanıkköyü de eklesin peronu hazır her şeyi hazırhocam neden İzbana Koyundere ve Asarlık duraklarını eklemediniz ?
tek yanıkköy değil İzmir Tekeli Organize Sanayi Bölgesi ve Buruncuk içinde hazır peron varonu ekleyecekse yanıkköyü de eklesin peronu hazır her şeyi hazır
şuan planlanan duraklar Koyundere ve Asarlık olduğu için söyledim yoksa birsürü daha istasyonun eklenmesi lazım örneğin: İKÇÜ,Gürçeşme,Koyundere,Asarlık,Selçuk TOKİ,Yanıkköy,Şehitkemal,Ertuğrul,Çaybaşı duraklarının açılması lazım.onu ekleyecekse yanıkköyü de eklesin peronu hazır her şeyi hazır
İzbana 1 kuruş para harcamazlarşuan planlanan duraklar Koyundere ve Asarlık olduğu için söyledim yoksa birsürü daha istasyonun eklenmesi lazım örneğin: İKÇÜ,Gürçeşme,Koyundere,Asarlık,Selçuk TOKİ,Yanıkköy,Şehitkemal,Ertuğrul,Çaybaşı duraklarının açılması lazım.
214 ve çakılı kelimesini yan yana görmek çok garipÖzellikle @enstanya hocam inanamaz ama 214 orijinal kaplamalı Temsa Avenue LF 2013 model araç Evka 3 metro yönüne doğru çakılı gidiyor
tek şerit olan yer yine mi kapandı330 515 963 geçmedi herhalde belli bir süre.
330 515 963 bir süre geçmese bile330 515 963 geçmedi herhalde belli bir süre.
Eshotta çalışan körüklüler azalmaya başladı 443'te belde ve 446'da da solo görüyoruz 295'te de solo çoğaldı.Bugün saat 18.40 civarlarınds bindiğim araç 249ds Temsayfı ve aynı hatta Kemer yönüne 2 249 gördüm hepsi Temsaydı ayrıca 168tede belde vardı akşam
147,240,295 hatları cumartesi 1 araç körüklü pazar günü ise full solo oldu artık.Eshotta çalışan körüklüler azalmaya başladı 443'te belde ve 446'da da solo görüyoruz 295'te de solo çoğaldı.
Bu kadar körüklü araç pazar günleri garajda yatıyor da bari 428'e 827'ye versinler. Hilltown'un önünden geçen çoğu hatta verilmeli pazar günü gerçekten diğer günlere göre çok yoğun oluyor.147,240,295 hatları cumartesi 1 araç körüklü pazar günü ise full solo oldu artık.
353,535,532,579 hatları ise haftasonu full solo oldu.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.