Anlaşmaları yokturMetro takviyeleri neden ÖHO araçlarından verilmiyor?
18.10'da Bölgeden binip Konak'a gittim sorun yoktu.Sorun giderilmiş mı?
Fark ettim bu yüzden 800'e binmeyi hiç düşünmedim bileBugün anormal bir trafik var Bornova Taraflarında
muhtemelen 268’e ek 4-5 araç verdiler. Çünkü Çağla-Doğanlar arası tam 9 tane 268 gördüm. Asıl trafik Çağla-metro arası orada da en az 2-3 tane 268 vardırBugün anormal bir trafik var Bornova Taraflarında
Metro çalışmayınca komple çöktü. Eshot garajlarında yatan muhtemelen hiç otobüs kalmamıştır. Diğer garajların araçlarını da vermiş olabilirler. Normalde o kadar ek araç veremezler çünküBugün anormal bir trafik var Bornova Taraflarında
İzulaşın da bir aracını gördüm eshot da körüklü kent ve 2024 conecto takviyesi yaptı bunları gördüm.Metro çalışmayınca komple çöktü. Eshot garajlarında yatan muhtemelen hiç otobüs kalmamıştır. Diğer garajların araçlarını da vermiş olabilirler. Normalde o kadar ek araç veremezler çünkü
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.