Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynı 969da olduğu gibi olur
Gördüğüm kadarıyla 969a verilmeyen körüklüler aynı bölgede 551 e veriliyor. Zaten 551 sabah akşam çalıştığı için baya faydası oluyor. 480 de neredeyse tamamen solo oldu diyebiliriz. Geçen cumartesi 311 de Otokar doruk le vardı. :) Metro etkisiyle zamanında bahsettiğim en yoğun hatlara daha çok otobüs veriliyor. 305 bile sefer saatleri kısaldı ve küçük otobüsler verilmeye başlandı.

579da solo araçlar çalışmaya başlamış

1000010303.jpg

İzmirde otobüsler gibi metronun tramvayın ve izbanın da internet üzerinden ne zaman geleceğini yazan bir uygulama ya da internet sitesi var mı? Yeni bir projeye gireceğim ev içine gerçek zamanlı durak tabelası yapmak istiyorum.

1764602248608.jpeg

İzmirde otobüsler gibi metronun tramvayın ve izbanın da internet üzerinden ne zaman geleceğini yazan bir uygulama ya da internet sitesi var mı? Yeni bir projeye gireceğim ev içine gerçek zamanlı durak tabelası yapmak istiyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 94016
İzbanın saatleri uygulamasında yazıyor

İzBB’ye yazdnız mı bu durumu? Belki bir sonraki enternasyonel’de böye bir şey yspıp sunarlar
Bir ara ulaşım daire başkanlığına gittiğimde soracağım. Bunu ürün olarak koyup satsalar oldukça kar edeceklerini düşünüyorum. Metro istasyonuna/ otobüs durağına yakın oturanlar için biçilmiş kaftan

Ekli dosyayı görüntüle 94016
Evet, hatta kullanıcı girişi bile gerekmiyor, biri web uygulamasını yapmıştı oradan metre olarak bile çekebilirsin.

Bir ara ulaşım daire başkanlığına gittiğimde soracağım. Bunu ürün olarak koyup satsalar oldukça kar edeceklerini düşünüyorum. Metro istasyonuna/ otobüs durağına yakın oturanlar için biçilmiş kaftan
Herkesin bir telefonu var sanmıyorum böyle bir yatırım yapacaklarını otobüs durakları gibi QR koyarlar en fazla iztek ile görüşebilirsiniz.

Geri