Yapay zekanın hatalı pozitifleri nasıl düzeltilecek?Arkadan binince de kart göndermiyor millet yapay zeka destekli kart kapama mekanizması gelmeli
Kameradan Manuel bakılır sıkıntı olursaYapay zekanın hatalı pozitifleri nasıl düzeltilecek?
Yapay zekayı ben düzelteceksem yapay zeka kullanmam neyime yarayacak? Bence bir tane sivil görünümlü biletçi daha iş görecektir. İlk etapta körüklülere uygulanmalıdırKameradan Manuel bakılır sıkıntı olursa
tüm kapılardan biniş gelsin daha iyiYapay zekayı ben düzelteceksem yapay zeka kullanmam neyime yarayacak? Bence bir tane sivil görünümlü biletçi daha iş görecektir. İlk etapta körüklülere uygulanmalıdır
Basmıyor ki kimsetüm kapılardan biniş gelsin daha iyi
Yapay zekayı ben düzelteceksem yapay zeka kullanmam neyime yarayacak? Bence bir tane sivil görünümlü biletçi daha iş görecektir. İlk etapta körüklülere uygulanmalıdır
Belediye’nin çalışanlara çok yüksek maaş verdiğini kabul edersek bence değil. Ama arka tarafta rastgele kameraları gözetleyen kişileri çalıştırmak daha mantıklı birisi çalışacak ise de (KVKK açısından sorun değilse ki sorun olabilir)Hocam çok mantıklı bu arada
Kırmızı etiket? Mersinlide Man mı varmış ve o kadar meclis şeyine Bç tane eshot aracı göndermediler aktarma Merkezlerine gidelim diyor yazıklar olsun EshotBugün Sabahat Akşiray Otistik Çocuklar Eğitim Merkezindeydim okulun kapısında 3 tane eshot bekliyordu
Yeşil Etiket Man 35 DC 5048
Siyah Etiket Mavi İsuzulardan
Kırmızı Etiket Man
Mersinliye man mı geldiBugün Sabahat Akşiray Otistik Çocuklar Eğitim Merkezindeydim okulun kapısında 3 tane eshot bekliyordu
Yeşil Etiket Man 35 DC 5048
Siyah Etiket Mavi İsuzulardan
Kırmızı Etiket Man
galiba mandı yanılmıyorsamMersinliye man mı geldi
araç alındıktan sonra açılacak olabilir keza 538,531,227,232,Yukarı Şehitkemal - Bozköy hattı gibi hatlar açılacak tahminen232 hattı açılacaktı ne oldu? kaç hafta geçti hala açılmadı
Evet hatta vapurun da var. İzmirimkart uygulamasında görünüyor.Metro - Tramvay ve İzban'ın kendi hat numarası varmış. Bugün farkettim.
454 : Aliağa - Selçuk
771 : Metro
900 : Karşıyaka Tramvayı
227 geri mi açılacak?araç alındıktan sonra açılacak olabilir keza 538,531,227,232,Yukarı Şehitkemal - Bozköy hattı gibi hatlar açılacak tahminen
benim diger bildiklerim:Metro - Tramvay ve İzban'ın kendi hat numarası varmış. Bugün farkettim.
454 : Aliağa - Selçuk
771 : Metro
900 : Karşıyaka Tramvayı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.