Bu nasıl oldu ? O Evka 5 yokuşlarında karat
Bu nasıl oldu ? O Evka 5 yokuşlarında karat
Geçen sene nisanda girdi valla bende bilmiyorum nasıl girdi son durağa kadar çıktı bide buBu nasıl oldu ? O Evka 5 yokuşlarında karat
Bahsettiğiniz değişiklik zaten UKOME'den geçmiş ve belediye başkanınca imzalanmıştı, hemen yürürlüğe koyma bahanesi olur428 kaza yaptı. Köyün içinde Ulukent Çıkış durağının olduğu sokağa dönerken kenarda park eden araca çarptı ama bisiklet aparatı açıktı bisiklet vardı bu yüzden şoför önünü göremedi galiba sonra indirdi bizi. O dönüş hep sıkıntılı oluyor oraya park eden de hep oluyor maalesef bu yüzden 428'in artık köy içi güzergahının iptal edilip köye minibüs veya midibüs verilmesi gerekiyor.
O dönüşte şoför her bindiğimde zorlanıyor çoğu zaman dönerken geri geri gidip tekrar devam ediyor bir kere daha benzer bir kazaya denk gelmiştim o zaman otobüs park halindeki araca dönerken yandan çarpmıştı bu sefer bisiklet aparatını çarptı.Bahsettiğiniz değişiklik zaten UKOME'den geçmiş ve belediye başkanınca imzalanmıştı, hemen yürürlüğe koyma bahanesi olur
Aslında bu karar uygulandığında 128'de eshot ve iztaşıt araçları karışık çalışsa güzel olur. Eshot seferleri köye girmeden geçer procity ve temsa verilebilir iztaşıt seferlerine sultan verilir köyden geçer sitede eshot ve iztaşıt olarak belirtilince binecek olanın kafası karışmaz bütün seferler sultanla yapılırsa sabah akşam yolcular mağdur olur bütün seferler solo otobüsle yapılırsa köyün içinden geçmesi gerekecek gördüğümüz gibi bu da sıkıntı olacak.Bahsettiğiniz değişiklik zaten UKOME'den geçmiş ve belediye başkanınca imzalanmıştı, hemen yürürlüğe koyma bahanesi olur
Konu dışı olacak ama İzmir e adam akıllı aslfalt yol da lazımÇöp kovaları aselsan tarafından üretilecek. Kendi kendini boşaltabilme ve atılan yarısı yenmiş boyozları yakındaki büfedeki boyoz standına götüren bir sisteme sahip
Kesinlikle. Yol çalışmaları yapılıyor ama yeterli değil hala İzmir'in birçok yerinde bozuk yollar var.Konu dışı olacak ama İzmir e adam akıllı aslfalt yol da lazım
Ziya Gökalp Caddesi ÖrnektirKesinlikle. Yol çalışmaları yapılıyor ama yeterli değil hala İzmir'in birçok yerinde bozuk yollar var.
Işıkkent yolları...Ziya Gökalp Caddesi Örnektir
Otobüs Yok edici cadde
Ben bu isuzu citibus otobuslerin hic kendi gozumle gordugumu hatirlamiyorum genelde nerede calisiyorlar?Ekli dosyayı görüntüle 91994
Isuzu Citibus
35 DB 2851 - 13-022
253 Halkapınar Metro 2 - Konak
Mersinli garajındaki tek Isuzu Citibus aracıdır
253 te görüyorum hep veya 123Ben bu isuzu citibus otobuslerin hic kendi gozumle gordugumu hatirlamiyorum genelde nerede calisiyorlar?
Çoğunluğu hibe oldu kalanların hepsi yatıyor çok nadir sefere çıkıyorlarBen bu isuzu citibus otobuslerin hic kendi gozumle gordugumu hatirlamiyorum genelde nerede calisiyorlar?
123 ?????253 te görüyorum hep veya 123
10 numarada oluyor geneldeBen bu isuzu citibus otobuslerin hic kendi gozumle gordugumu hatirlamiyorum genelde nerede calisiyorlar?
123 de yaklaşık 5 defa gördüm zaten 123ü hayatımda 10 max 15 defa görmüşümdür123 ?????
Bir kere okula giderken sabah 128'e girmişti çakılmıştı çok çile çektirmişti.Ben bu isuzu citibus otobuslerin hic kendi gozumle gordugumu hatirlamiyorum genelde nerede calisiyorlar?
Yatanlar iztaşıt hatlarına gelse bari arada sultanlardan kurtuluruz.Çoğunluğu hibe oldu kalanların hepsi yatıyor çok nadir sefere çıkıyorlar
Citibusların yokuş performanslarının iyi olmadığı duymuştum. Bunlarda isuzu motor var novociti citiport gibi cummins motor yokYatanlar iztaşıt hatlarına gelse bari arada sultanlardan kurtuluruz.
Novociti Life araçlarında FPT motor var Fiat yaniCitibusların yokuş performanslarının iyi olmadığı duymuştum. Bunlarda isuzu motor var novociti citiport gibi cummins motor yok
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.