Menemen Bostanlı'yı express gibi düşünüp Menemen Çiğli arası yoğunluğu azaltmak için öyle düşündüm.İlkine katılıyorum kesinlikle açılmalı. İkinciye çok gerek yok belki A tarifesinde çalışarak Menemen - Çiğli arası yoğunluğu almak için açılabilir.
Üçüncü zaten 531 olarak açılacak ama İKÇÜ değil de Çiğli'den giderse daha iyi olur hem Çiğli yolcusuna ekspres ulaşım sağlar ve hem de 535'in yoğunluğunu azaltmada faydalı olur.
Bunu 504'e sokan şoföre helal olsun büyük yetenek
Bunu 504'e sokan şoföre helal olsun büyük yetenek
Usta şoför oluncaHeleki son duraktan nasıl döndü![]()
Yanda keyfi hizmete mahsustur yazması çok güzel espri olmuşyadigar...
03-145
Bmc Belde 260 CB
Servis Dışı
Araç eshotun değildir 2021 yılına kadar eshotta çalıştıktan sonra küplü belediyesine hibe olmuştur orda satışa çikinca tanıdık bir abi aldı bizim aracı orjinal haline getirmeye çalısıor.
Dedim ki bugün 249u duymuycam görmüycrm yine gördümEkli dosyayı görüntüle 91716502 İZULAŞ TEMSA YOK ARTIK!
Bir de tabelası açık olsaymış tam olurmuş neyse 502 olduğu belli birkentte çekilmişEkli dosyayı görüntüle 91739Ekli dosyayı görüntüle 91740Ekli dosyayı görüntüle 91741502 Cengizhan - Halkapınar Metro
Kalite İçin Kusura bakmayın
Aynen öyle söför çok gıcıktıBir de tabelası açık olsaymış tam olurmuş neyse 502 olduğu belli birkentte çekilmiş
Süper olmuş bir de DeWALT set alsınlar tüm sorun çözülürizmir m5'e 50 tane hitachi set ve 1 çöp kovası alınmıştır hayırlı olshun
Bu araçların kaplaması da çok güzel. Alosbi'yi tebrik etmek lazım.935 Aliağa Akt. - Aliağa OSB
LamisEkli dosyayı görüntüle 91743Ekli dosyayı görüntüle 91744Ekli dosyayı görüntüle 91745
Çöp kovalarının bulamadım ama metro araçları bunlar galibaizmir m5'e 50 tane hitachi set ve 1 çöp kovası alınmıştır hayırlı olshun
bugün bindiğim 748dede sultan vardı…748 e sultan vermisler berbat bir sekilde cakildi
Çöp kovaları aselsan tarafından üretilecek. Kendi kendini boşaltabilme ve atılan yarısı yenmiş boyozları yakındaki büfedeki boyoz standına götüren bir sisteme sahipÇöp kovalarının bulamadım ama metro araçları bunlar galibaEkli dosyayı görüntüle 91806
6900 tl para ödemeyelim yine boyozlaraÇöp kovaları aselsan tarafından üretilecek. Kendi kendini boşaltabilme ve atılan yarısı yenmiş boyozları yakındaki büfedeki boyoz standına götüren bir sisteme sahip
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.