Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İzmir'de metrobüs isteyenlerin anlamadığı birşey var. Hocam lütfen yanlış anlamayın.

Metrobüs Çevreyolunda, aktif şerit alınmadan yapıldı. Emniyet şeridi alınarak yapıldı.
hocam anlıyorum ama artık izmirdede bir metrobüse ihtiyaç var bende biliyorum istanbuldakinin emniyet şeridi kullanılarak yapıldığını yani bu doluluğu artık görüyoruz hepimiz otobüs,izban,metro,tramvay gibi ulaşım araçları kaldıramamaya başladı özellikle
menemen ve çiğli yolcusu çok fazla Menemen artık nüfus olarak Çiğliyi geçmiş durumda bende bu duruma çok şaşırdım ama şuan izmirin yerleşimi kuzeye doğru kayıyor. metrobüs yapılamayacaksa bile M4 hattının yapımına kesinlikle başlanılması gerektiğini düşünüyorum.

Aslında açılması gereken hatlar
Menemen-İkçü-Bostanlı
Menemen-Çiğli-Mavişehir
Menemen-ikçü-Şehir Hastanesi
İlkine katılıyorum kesinlikle açılmalı. İkinciye çok gerek yok belki A tarifesinde çalışarak Menemen - Çiğli arası yoğunluğu almak için açılabilir.
Üçüncü zaten 531 olarak açılacak ama İKÇÜ değil de Çiğli'den giderse daha iyi olur hem Çiğli yolcusuna ekspres ulaşım sağlar ve hem de 535'in yoğunluğunu azaltmada faydalı olur.

acaba menemenin hangi bölgesine yapacak umarım koyundere ile egekent2 arası olur çünkü nasıl ulukent ve egekent 2 birleştiyse artık koyundere ve egekent2 de birleşmeli.
Egekent 2 ve Ulukent ayrı bir ilçe olsun Koyundere'yi de alalım 😂😂😂 hem böylece ulaşım imkanları gelişebilir ilçe diye yeni hatlar açılabilir.

Konu sahibi
Otokar gelince benim haller
Skull Rotating GIF

Merhabalar bölüyorum kusura bakmayın. İzmir'in sistemleri bilmediğim için en iyisi size sorayım dedim. Şu başlığın adını daha resmi yapsak ne olabilir? Dışardan bakan birinin konuya girmeden izmir olduğunu anlaması için. Mesela bizde İETT veya ÖHO gibi

Konu sahibi
Merhabalar bölüyorum kusura bakmayın. İzmir'in sistemleri bilmediğim için en iyisi size sorayım dedim. Şu başlığın adını daha resmi yapsak ne olabilir? Dışardan bakan birinin konuya girmeden izmir olduğunu anlaması için. Mesela bizde İETT veya ÖHO gibi

Bence olur hocam sizde bakabilirsiniz hocam İzmir Ulaşıma biz (ben) nasıl bakıyorsam 😉

" ESHOT/ İZUL / İZTAŞIT Fotoğraf paylaşma " gibi yapılabilir.

Geri