2015 man a78leü. VarEshotta man var mıydı? Ben hiç denk gelmedim
2015 man a78leü. VarEshotta man var mıydı? Ben hiç denk gelmedim
Direkt hesapları kapatamıyor muyuz ? saygısızlığa taviz vermemiz lazım birazdan yine yaparlar.Sevgili @eshotayniben öncelikle sitemize hoş geldiniz fakat kullandığınız dil uygun bir dil değil. Şuanlık mesajınızı sildim. Bir daha olması dahilinde uyarı atmak zorundayım
31 tane vağdı 2 adet hurda oldu 29 adet var 28 tanesi çakal burnu garaj hizmet vermekte 1 adet çiğli garaj hizmet vermekte.Eshotta man var mıydı? Ben hiç denk gelmedim
Bir de konunuzu son kez bölüyorum kusuruma bakmayın. Ne güzel sohbet ediyorsunuz, tartışıyoruz fakat hakaretvari kelimeler kullanmadan yapın lütfen. Başlığı kilitlemek istemiyorum. Fikirlerinizi uygunca belirtirseniz çok sevinirimSevgili @eshotayniben öncelikle sitemize hoş geldiniz fakat kullandığınız dil uygun bir dil değil. Şuanlık mesajınızı sildim. Bir daha olması dahilinde uyarı atmak zorundayım
Ya tamamda iub herşeyi biliomus gibi davranıor arkadaş sinir ediodDirekt hesapları kapatamıyor muyuz ? saygısızlığa taviz vermemiz lazım birazdan yine yaparlar.
Ama eğer geldi ise yüksek ihtimal DMO ile gelmiştir. Yoksa Eshot finansmanında kim varsa kafasını merak ediyorum.Eshotta man var mıydı? Ben hiç denk gelmedim
Saygısızlık yapmanıza gerek var mıydı ?Ya tamamda iub herşeyi biliomus gibi davranıor arkadaş sinir ediod
Eshot finansmanında atabey bulunuyorAma eğer geldi ise yüksek ihtimal DMO ile gelmiştir. Yoksa Eshot finansmanında kim varsa kafasını merak ediyorum.
Yokduda çok bilmişlik sevmemSaygısızlık yapmanıza gerek var mıydı ?
Evet, 2015 alımı DMO üzerinden yapılmıştı.Ama eğer geldi ise yüksek ihtimal DMO ile gelmiştir. Yoksa Eshot finansmanında kim varsa kafasını merak ediyorum.
2015 man a78leü. Var
Teşekkürler, tahmini hangi hatlarda çalışıyor bu araçlar?31 tane vağdı 2 adet hurda oldu 29 adet var 28 tanesi çakal burnu garaj hizmet vermekte 1 adet çiğli garaj hizmet vermekte.
Urlada f.altayda çigli garajdada sabah 136 falan takılıyorTeşekkürler, tahmini hangi hatlarda çalışıyor bu araçlar?
Çakal burnundakiler genelde urla hatlarında çalısır bu manlar uzun yol manları olduğu için şehir içinde pek göremezsin 684 gibi uzun yol hatlarındada görebilirsin.Teşekkürler, tahmini hangi hatlarda çalışıyor bu araçlar?
Çiğli garajındaki araç sabah 136 çalışıp daha sonra Menemen Otistik Servisine gidiyor akşam da çoğu zaman 147'de çalışıyorTeşekkürler, tahmini hangi hatlarda çalışıyor bu araçlar?
Zaa.Çiğli garajındaki araç sabah 136 çalışıp daha sonra Menemen Otistik Servisine gidiyor akşam da çoğu zaman 147'de çalışıyor
Hep de bana ters hatlarÇiğli garajındaki araç sabah 136 çalışıp daha sonra Menemen Otistik Servisine gidiyor akşam da çoğu zaman 147'de çalışıyor
F. Altayda hep var Çiğli garajdakini yakalamak zorHep de bana ters hatlar, yazın Urla için bakıcam bakalım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.