Man marka otobüsler gelicekEvet ellerine sağlık hizmeti vermektedir
Man marka otobüsler gelicekEvet ellerine sağlık hizmeti vermektedir
Man marka otobüsler gelicek
dostum arabaların fotoğrafını çeken tek bi kişi var şuan oda @eshotayniben ki eshot yeni araba alınca haber yapmıyor bile biz çevre kaynaklardan yararlanıyoruzSizler trol müsünüz ? 70 adet Man alınacak ve kimsenin haberi olmıcak. Çoğu haberi eshottan önce paylaşanlar var
İub Bi açıklama Yapmadı Hatta Sordum Yok DediSizler trol müsünüz ? 70 adet Man alınacak ve kimsenin haberi olmıcak. Çoğu haberi eshottan önce paylaşanlar var
Öncelikle evden sa araçlar eshotundur konum bilgisi veremem ancak alsancakta ki araçlar değildir! Bunlar başka olmaktadır 3 aya falan sefere çıkarlar görürsünüzSizler trol müsünüz ? 70 adet Man alınacak ve kimsenin haberi olmıcak. Çoğu haberi eshottan önce paylaşanlar var
O taksiciliğe devam etsinİub Bi açıklama Yapmadı Hatta Sordum Yok Dedi
Kuvvetle muhtemel. Instagramcılardan olabilir. İUB hakkında söylenenler bir yana, otobüslerin 3 ay bekletileceği iddiası bile bir saçmalık. Ne bu gümrüğe mi takılmış? Turşusunu mu kuracaklar ya da?Sizler trol müsünüz ? 70 adet Man alınacak ve kimsenin haberi olmıcak. Çoğu haberi eshottan önce paylaşanlar var
Saygısızlığın lüzmu yok burada herkes istediği düşünceyi paylaşmkta özgür. Bir dahakine daha üsluplu olunuz.!
Saygısızlığın lüzmu yok burada herkes istediği düşünceyi paylaşmkta özgür. Bir dahakine daha üsluplu olunuz.!
Otobüsler metro inşaatına gönderilecekKuvvetle muhtemel. Instagramcılardan olabilir. İUB hakkında söylenenler bir yana, otobüslerin 3 ay bekletileceği iddiası bile bir saçmalık. Ne bu gümrüğe mi takılmış? Turşusunu mu kuracaklar ya da?
Dostum araçlar fabrikadan yeni geldi kaplaması plaka kaydı hat yüklemesi ya mugo ben tahmini demişem 2 aya falanda gelir ya kasma kendini relaxKuvvetle muhtemel. Instagramcılardan olabilir. İUB hakkında söylenenler bir yana, otobüslerin 3 ay bekletileceği iddiası bile bir saçmalık. Ne bu gümrüğe mi takılmış? Turşusunu mu kuracaklar ya da?
Otobüsler uangi garajda?Dostum araçlar fabrikadan yeni geldi kaplaması plaka kaydı hat yüklemesi ya mugo ben tahmini demişem 2 aya falanda gelir ya kasma kendini relax
Otobüsler metro inşaatına gönderiles
Bilgi verirsem işimden olurum desemOtobüsler uangi garajda?
Olursan iett sultangazi lobisine daveityeye sahibimBilgi verirsem işimden olurum desem
Murata seslensene biOlursan iett sultangazi lobisine daveityeye sahibim
Eshotta man var mıydı? Ben hiç denk gelmedimBu Eshot yedek parça sorunundan ötürü elindeki Man’ları çalıştırmada zorlanmıyor muydu?
Benim hâlâ inanasım yok da belki DMO’nun elinde hazır Man varsa ondan ötürü almış olabilirler. Pahalı da olsa yerli üretim araçlar olduğundan böyle bir durum olmuş olabilir. DMO’dan nasıl araç alınıyor fikrim yok sadece fikir yürttüm.
31 adet 2015 mdoel var diye hatırlıyorumEshotta man var mıydı? Ben hiç denk gelmedim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.