Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Man marka otobüsler gelicek
Yangın man otobüslerden ötürü mü çıktı? 9E60AE40-14E4-47EC-8872-808CD62834D2.webp
arkadan zortlatma durumu gerçekleşmiş olabilir eshot bakmiyor

Sizler trol müsünüz ? 70 adet Man alınacak ve kimsenin haberi olmıcak. Çoğu haberi eshottan önce paylaşanlar var
Kuvvetle muhtemel. Instagramcılardan olabilir. İUB hakkında söylenenler bir yana, otobüslerin 3 ay bekletileceği iddiası bile bir saçmalık. Ne bu gümrüğe mi takılmış? Turşusunu mu kuracaklar ya da?

Kuvvetle muhtemel. Instagramcılardan olabilir. İUB hakkında söylenenler bir yana, otobüslerin 3 ay bekletileceği iddiası bile bir saçmalık. Ne bu gümrüğe mi takılmış? Turşusunu mu kuracaklar ya da?
Dostum araçlar fabrikadan yeni geldi kaplaması plaka kaydı hat yüklemesi ya mugo ben tahmini demişem 2 aya falanda gelir ya kasma kendini relax

Bu Eshot yedek parça sorunundan ötürü elindeki Man’ları çalıştırmada zorlanmıyor muydu?

Benim hâlâ inanasım yok da belki DMO’nun elinde hazır Man varsa ondan ötürü almış olabilirler. Pahalı da olsa yerli üretim araçlar olduğundan böyle bir durum olmuş olabilir. DMO’dan nasıl araç alınıyor fikrim yok sadece fikir yürttüm.
Eshotta man var mıydı? Ben hiç denk gelmedim

Geri