Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zaten Sabahat Akşiray Eğitim Merkezinden ESHOT seferleri var. galiba alaybeye gidiyordu.
evimin önünden geçiyor sürekli görüyorum hatta aşağıya koyuyorum fotoğrafınıda çektim geçenlerde 14.10 da Koyundere durağının önünde gördüm. Otobüste Adatepe garajdan geliyor şaşırtıcı şekilde.
IMG_1930.jpeg

evimin önünden geçiyor sürekli görüyorum hatta aşağıya koyuyorum fotoğrafınıda çektim geçenlerde 14.10 da Koyundere durağının önünde gördüm. Otobüste Adatepe garajdan geliyor şaşırtıcı şekilde.Ekli dosyayı görüntüle 91345
O normal hat değil, servis aracı, sadece otistik çocukları götürüp getiriyor. Normal yolcunun binebileceği 747 nolu ÖHO hattı var.

O normal hat değil, servis aracı, sadece otistik çocukları götürüp getiriyor. Normal yolcunun binebileceği 747 nolu ÖHO hattı var.
evet 747 de var sorun yokki oranın ulaşımında büyükşehir belediyesi daha şehrin merkezinde istasyon yapmıyor gidipte kır mahalleye istasyon yapmaz. hali hazırda var olan emiralem istasyonunu kullanır.

atarmısın o zaman çünkü bugün çiğli santral durağının orda körüklü bir man otobüs gördüm ama o man şirketinin test aracıymış
Fotoğrafları paylaşırsam başım ağrır baya ancak rakamlarını söyleyeyim 75 adet var toplam dahada gelebilir dün 65 adetti bugun 10 tane daha geldi araçlae suan kaplamasız plakasız fabrikadan yeni geldiler daha anca 3 aya falan sefere çıkar

Fotoğrafları paylaşırsam başım ağrır baya ancak rakamlarını söyleyeyim 75 adet var toplam dahada gelebilir dün 65 adetti bugun 10 tane daha geldi araçlae suan kaplamasız plakasız fabrikadan yeni geldiler daha anca 3 aya falan sefere çıkar
benim gördüğüm otobüstede plaka yoktu ama griydi boyaması yoktu peki nerede gördünüz araçları ?

Geri