zaten Sabahat Akşiray Eğitim Merkezinden ESHOT seferleri var. galiba alaybeye gidiyordu.Kırmahalle'de Sabahat Akşiray Eğitim Merkezi ve DSİ regülatörleri var, ondan oraya durak önerdim.
zaten Sabahat Akşiray Eğitim Merkezinden ESHOT seferleri var. galiba alaybeye gidiyordu.Kırmahalle'de Sabahat Akşiray Eğitim Merkezi ve DSİ regülatörleri var, ondan oraya durak önerdim.
evimin önünden geçiyor sürekli görüyorum hatta aşağıya koyuyorum fotoğrafınıda çektim geçenlerde 14.10 da Koyundere durağının önünde gördüm. Otobüste Adatepe garajdan geliyor şaşırtıcı şekilde.zaten Sabahat Akşiray Eğitim Merkezinden ESHOT seferleri var. galiba alaybeye gidiyordu.
O normal hat değil, servis aracı, sadece otistik çocukları götürüp getiriyor. Normal yolcunun binebileceği 747 nolu ÖHO hattı var.evimin önünden geçiyor sürekli görüyorum hatta aşağıya koyuyorum fotoğrafınıda çektim geçenlerde 14.10 da Koyundere durağının önünde gördüm. Otobüste Adatepe garajdan geliyor şaşırtıcı şekilde.Ekli dosyayı görüntüle 91345
evet 747 de var sorun yokki oranın ulaşımında büyükşehir belediyesi daha şehrin merkezinde istasyon yapmıyor gidipte kır mahalleye istasyon yapmaz. hali hazırda var olan emiralem istasyonunu kullanır.O normal hat değil, servis aracı, sadece otistik çocukları götürüp getiriyor. Normal yolcunun binebileceği 747 nolu ÖHO hattı var.
İsim aynı kalacakÖyle olacak galiba![]()
Alındı yeni 2025 model dizel10 yıldır var zaten Man en yakın zaman da 15 tane İSUZU alındı o kadar
Allah rahmet eylesin evetİzmir'de ESHOT Man Lion's City almışlar hayırlı olsun
arkadaş herkes alındı alındı diyor kaynak gösteren,fotoğraf atan bir Allahın kulu yok!izmire man lions hayırlı olsun aracın fotoları bende bulunmaktadır şahsen kendim çektim
Dostum ben fotoğrafları çektim bende vararkadaş herkes alındı alındı diyor kaynak gösteren,fotoğraf atan bir Allahın kulu yok!
atarmısın o zaman çünkü bugün çiğli santral durağının orda körüklü bir man otobüs gördüm ama o man şirketinin test aracıymışDostum ben fotoğrafları çektim bende var
Fotoğrafları paylaşırsam başım ağrır baya ancak rakamlarını söyleyeyim 75 adet var toplam dahada gelebilir dün 65 adetti bugun 10 tane daha geldi araçlae suan kaplamasız plakasız fabrikadan yeni geldiler daha anca 3 aya falan sefere çıkaratarmısın o zaman çünkü bugün çiğli santral durağının orda körüklü bir man otobüs gördüm ama o man şirketinin test aracıymış
Otobüsle bunun ne alakası var prolar beldeler connectolar eskidi araç alımı lazımEshot MAN alacağına uzun hat şöförü bulsun aktarma merkezine kurulu hayatlar yaşatmasın
Eshot’da man alacak bütçe yok. EminimOtobüsle bunun ne alakası var prolar beldeler connectolar eskidi araç alımı lazım
Eshot’da man alacak bütçe yok. EminimK
Kanka fotoları var diom sanaEshot’da man alacak bütçe yok. Eminim
benim gördüğüm otobüstede plaka yoktu ama griydi boyaması yoktu peki nerede gördünüz araçları ?Fotoğrafları paylaşırsam başım ağrır baya ancak rakamlarını söyleyeyim 75 adet var toplam dahada gelebilir dün 65 adetti bugun 10 tane daha geldi araçlae suan kaplamasız plakasız fabrikadan yeni geldiler daha anca 3 aya falan sefere çıkar
Benim gördüklerim gri değil direk bize geldi eshotta çalısıorum.benim gördüğüm otobüstede plaka yoktu ama griydi boyaması yoktu peki nerede gördünüz araçları ?
peki solo mu körüklü mü?Benim gördüklerim gri değil direk bize geldi eshotta çalısıorum.
Hepsi solopeki solo mu körüklü mü?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.