Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İztaşıt artık ilk urlaya mı kemelpaşaya mı gelir bilmiyoruz ama yakın zaman da gelir artık bayadır ilçeler İztaşıt gelmedi. Urladan otogara hat açılır mı bilmiyorum ama açılırsa eğer Çeşmealtı - Urla - Zeytinalanı gibi yerleri fikrimce görmeli. Zaten yine otokar alınır. 684 e 2 tane körüklü yine girmeli iztaşıt geldiği durumda da sonradan çıkarlar.
Kemalpaşa için kesinlikle otogara hat açılır fikrindeyim Urlaya göre daha yakın.
Kemalpaşaya hat açmadan önce aslaft serimi yapılması gereken onca yer var hatta köylerde neredeyse doğru düzgün yol yok bu sorunların giderilmesi lazım

Kemalpaşaya hat açmadan önce aslaft serimi yapılması gereken onca yer var hatta köylerde neredeyse doğru düzgün yol yok bu sorunların giderilmesi lazım
Alakası yok. İztaşıt Bağyurdu-Çambel-Halilbeyli-Ulucak seferleri için gelmiş olucak. Büyük ihtimal 966-949-988 seferleri dahada sık olur.

kavga etmeli eshotun yararına olmaz mı? eshot bunların kavgasını gerekçe gösterip meclisle ikisini de lağvedebilir
Edebilir fakat etmez.
Yok araç yok, şoför yok, yol uzun, yolcu yok, şehrin çok dışı falan da filan da...

Kemalpaşaya iztaşıt gelince bağyurdu turgutlu dolmuşları aynı devam mı edecek?

yok, orası il sınırında, Turgutlu Seyahat'le ve Özlem Seyahat ile kavga olmasın, ona ESHOT girsin
Katılmıyorum ESHOT ona bakılırsa karaorman köyüne de gitmemeli orası da il sınırında böyle bir mantık olamaz ayrıca neden turgutluya giden şehirler arası otobüs firması ile kavgaya girsin ki emin ol kimse bağyurduna gitmek için Turgutlu seyahat kullanmıyordur

Katılmıyorum ESHOT ona bakılırsa karaorman köyüne de gitmemeli orası da il sınırında böyle bir mantık olamaz ayrıca neden turgutluya giden şehirler arası otobüs firması ile kavgaya girsin ki emin ol kimse bağyurduna gitmek için Turgutlu seyahat kullanmıyordur
Bağyurdu farklı, Bağyurdu OSB farklı.

Bağyurdu farklı, Bağyurdu OSB farklı.
1761234203060.png

Bağyurdu ve osb ye ulaşım olmayacak diye bir şey yok bu şekilde gir çık yapabilir

Anadolu caddesinde turan bölgesinde 912 ve 800 en sol şeritten uçarak gidiyordu. Hemen ardından BMC gördüm tabelasında bus world 2025 yazıyordu test aracıydı galiba. kırmızı mı turuncu renkli mi neydi.

Anadolu caddesinde turan bölgesinde 912 ve 800 en sol şeritten uçarak gidiyordu. Hemen ardından BMC gördüm tabelasında bus world 2025 yazıyordu test aracıydı galiba. kırmızı mı turuncu renkli mi neydi.
800 şöforleri F1 pilotu mu olmak istiyor anlamadım ki, Zübeyde Hanım Kavşağından Bayraklı yan yola kadar uçarak gidiyorlar.

Geri
Üst Alt