Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende sürekli Menemen-Bostanlı, Menemen-Karşıyaka dolmuşu, 748 ve 848 in uzatılması, 608 in Koyundereye uzaması, Koyundere-Bostanlı gibi konular için sürekli yazıyorum :ROFLMAO:
Otobüs hatlarını açmıyorlar da bari Menemen - Karşıyaka dolmuş hattı olsaydı. Egekent 2'den hiçbir yere dolmuş yok İzmir'de çoğu yerde dolmuş var Evka 5 - Karşıyaka, Harmandalı - Karşıyaka dolmuşları var Egekent 2 - Karşıyaka yok Menemen - Karşıyaka yok.

Otobüs hatlarını açmıyorlar da bari Menemen - Karşıyaka dolmuş hattı olsaydı. Egekent 2'den hiçbir yere dolmuş yok İzmir'de çoğu yerde dolmuş var Evka 5 - Karşıyaka, Harmandalı - Karşıyaka dolmuşları var Egekent 2 - Karşıyaka yok Menemen - Karşıyaka yok.
dolmuşu yazdım ama menemen için ne yazsak yine dönüp dolaşıp Çevre ilçe konusuna getiriyorlar.
Gelen Cevap: M plakalı dolmuşlar Sadece Merkez ilçe - Merkez ilçe arası çalışabilirmiş Çevre İlçe - Merkez İlçe olamazmış…

dolmuşu yazdım ama menemen için ne yazsak yine dönüp dolaşıp Çevre ilçe konusuna getiriyorlar.
Gelen Cevap: M plakalı dolmuşlar Sadece Merkez ilçe - Merkez ilçe arası çalışabilirmiş Çevre İlçe - Merkez İlçe olamazmış…
Eski Menemen-İzmir dolmuşları ne o zaman?

Konu sahibi
Size Eshot ve İztaşıttan başka bir şey haram

hala Menemen - Şehir Hst. - Otogar şeklinde çalışıyorlar.
Sonradan bu karar alındı normalde yoktular 1 sene ama işte geçen sene yeniden faaliyete geçtiler Menemen çiğli otoban şehir hastanesi otogar olarak çalışıyorlar yani 531 mantığı ama işte bu hattı bu yüzden açmadılar

Sonradan bu karar alındı normalde yoktular 1 sene ama işte geçen sene yeniden faaliyete geçtiler Menemen çiğli otoban şehir hastanesi otogar olarak çalışıyorlar yani 531 mantığı ama işte bu hattı bu yüzden açmadılar
adamlar güzergahı beğenmedi kontak kapattı 1 sene (öho sonrası başta koyundeden girecekti)

Ulaşım konusunda hep Eshottan konuşuyoruz ama farklılık olarak feribottayken çok kuvvetli rüzgar vardı . Benim mesleğim denizcilik kendimi uzun bir süre sonra okyanusta hissettim böyle rüzgarı en son Güney Çin Denizinde görmüştüm.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt