bende sürekli Menemen-Bostanlı, Menemen-Karşıyaka dolmuşu, 748 ve 848 in uzatılması, 608 in Koyundereye uzaması, Koyundere-Bostanlı gibi konular için sürekli yazıyorumİzmirdede beni alırlar hala daha başlarına dert oluyorum
bende sürekli Menemen-Bostanlı, Menemen-Karşıyaka dolmuşu, 748 ve 848 in uzatılması, 608 in Koyundereye uzaması, Koyundere-Bostanlı gibi konular için sürekli yazıyorumİzmirdede beni alırlar hala daha başlarına dert oluyorum
Otobüs hatlarını açmıyorlar da bari Menemen - Karşıyaka dolmuş hattı olsaydı. Egekent 2'den hiçbir yere dolmuş yok İzmir'de çoğu yerde dolmuş var Evka 5 - Karşıyaka, Harmandalı - Karşıyaka dolmuşları var Egekent 2 - Karşıyaka yok Menemen - Karşıyaka yok.bende sürekli Menemen-Bostanlı, Menemen-Karşıyaka dolmuşu, 748 ve 848 in uzatılması, 608 in Koyundereye uzaması, Koyundere-Bostanlı gibi konular için sürekli yazıyorum![]()
dolmuşu yazdım ama menemen için ne yazsak yine dönüp dolaşıp Çevre ilçe konusuna getiriyorlar.Otobüs hatlarını açmıyorlar da bari Menemen - Karşıyaka dolmuş hattı olsaydı. Egekent 2'den hiçbir yere dolmuş yok İzmir'de çoğu yerde dolmuş var Evka 5 - Karşıyaka, Harmandalı - Karşıyaka dolmuşları var Egekent 2 - Karşıyaka yok Menemen - Karşıyaka yok.
Eski Menemen-İzmir dolmuşları ne o zaman?dolmuşu yazdım ama menemen için ne yazsak yine dönüp dolaşıp Çevre ilçe konusuna getiriyorlar.
Gelen Cevap: M plakalı dolmuşlar Sadece Merkez ilçe - Merkez ilçe arası çalışabilirmiş Çevre İlçe - Merkez İlçe olamazmış…
Onlar 602 olarak çalışıyor artık.Eski Menemen-İzmir dolmuşları ne o zaman?
Onu biliyorum hocam, dedikleri saçmalıktan bahsediyorum. Menemene iztaşıt gelmese idi bu dolmuşlar yine olacaktı.Onlar 602 olarak çalışıyor artık.
Menemen içi halen varlar.Onu biliyorum hocam, dedikleri saçmalıktan bahsediyorum. Menemene iztaşıt gelmese idi bu dolmuşlar yine olacaktı.
Size Eshot ve İztaşıttan başka bir şey haramOtobüs hatlarını açmıyorlar da bari Menemen - Karşıyaka dolmuş hattı olsaydı. Egekent 2'den hiçbir yere dolmuş yok İzmir'de çoğu yerde dolmuş var Evka 5 - Karşıyaka, Harmandalı - Karşıyaka dolmuşları var Egekent 2 - Karşıyaka yok Menemen - Karşıyaka yok.
hala Menemen - Şehir Hst. - Otogar şeklinde çalışıyorlar.Eski Menemen-İzmir dolmuşları ne o zaman?
Sonradan bu karar alındı normalde yoktular 1 sene ama işte geçen sene yeniden faaliyete geçtiler Menemen çiğli otoban şehir hastanesi otogar olarak çalışıyorlar yani 531 mantığı ama işte bu hattı bu yüzden açmadılarhala Menemen - Şehir Hst. - Otogar şeklinde çalışıyorlar.
adamlar güzergahı beğenmedi kontak kapattı 1 sene (öho sonrası başta koyundeden girecekti)Sonradan bu karar alındı normalde yoktular 1 sene ama işte geçen sene yeniden faaliyete geçtiler Menemen çiğli otoban şehir hastanesi otogar olarak çalışıyorlar yani 531 mantığı ama işte bu hattı bu yüzden açmadılar
Kooperatif ile imzalar atılmamış mıydı ve belediye ne yapmayı düşünüyor?adamlar güzergahı beğenmedi kontak kapattı 1 sene (öho sonrası başta koyundeden girecekti)
bu kalanlar kooperatife üye olmayanlarKooperatif ile imzalar atılmamış mıydı ve belediye ne yapmayı düşünüyor?
Peki üye olmayanlar kafasına göre hat açabiliyor mu? Normalde bu kararların UKOME’den geçmesi gerekir.bu kalanlar kooperatife üye olmayanlar
Hat iptal edilmiştir denmediği sürece yapılabilir olması lazım.Peki üye olmayanlar kafasına göre hat açabiliyor mu? Normalde bu kararların UKOME’den geçmesi gerekir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.