Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Suç burayı yapan müteahhitte orası beton olur mu diyelim yaptın araçların kaymaması için pürüzlü yaparsın bildiğin en ufak suda jilet gibi kaydıracak pürüzsüz bir beton yapmışlar boşu boşuna 3 araç gitti R0846'da gürülütülü ZF'si olan güzel bir beldeydi büyük ihtimalle hurdaya gider
Arkadan çarpılan Otokar körüklü mü solo mu acaba ?
Solo 35 AVE 201 plakalı kent Temsa da 35 DB 3486 532 hattı

Konu sahibi

Suç burayı yapan müteahhitte orası beton olur mu diyelim yaptın araçların kaymaması için pürüzlü yaparsın bildiğin en ufak suda jilet gibi kaydıracak pürüzsüz bir beton yapmışlar boşu boşuna 3 araç gitti R0846'da gürülütülü ZF'si olan güzel bir beldeydi büyük ihtimalle hurdaya gider

Solo 35 AVE 201 plakalı kent Temsa da 35 DB 3486 532 hattı
Hocam yapçak bir şey yok olan yine vatandaşa Olcak sefer kısıcaklar mecbur dolmuşu daha sık kullanmaya başladım ki o kadar da sevmiyorum dolmuşları

O zaman körüklü %80 ihtimalle
Haftasonu 533’de komple solo çalışmıyor mu ? Körüklü çalışıyorsa (hep solo görüyorum) gereksiz. Pikte Cumartesi 13 , Pazar 15 dakikada bir çalışıyor. Haftasonu bu sıklıkla körüklüler bomboş gider. Dünden kasıt Cuma ise (kaza Cumartesi olmuş gibi) körüklü çalışıyordur.

Hocam yapçak bir şey yok olan yine vatandaşa Olcak sefer kısıcaklar mecbur dolmuşu daha sık kullanmaya başladım ki o kadar da sevmiyorum dolmuşları
Aktarma yapılmayacaksa dolmuş kullanımı tam tarife kullanan birisi için mantıksız değil. Bence Eshot 600 otobüs alacaksa en az 200’ünü hurdaya çıkarmamalı.

Konu sahibi
Aktarma yapılmayacaksa dolmuş kullanımı tam tarife kullanan birisi için mantıksız değil. Bence Eshot 600 otobüs alacaksa en az 200’ünü hurdaya çıkarmamalı.
Yok hocam öğrenci tarife ve gideceğim yere 1 bazı günler 2 tane eshot hattı var

Dolmuşa 1 öğrenci diyebilirsin. Sanırım kimlik falan sormaları gerekiyor öğrenci almaları için de (istanbulda) ben sorulduğunu görmedim
Çok nadir öğrenci kartı istiyorlar. Üni öğrencisi de şoförün kafasına göre indirimli oluyor.

Haftasonu 533’de komple solo çalışmıyor mu ? Körüklü çalışıyorsa (hep solo görüyorum) gereksiz. Pikte Cumartesi 13 , Pazar 15 dakikada bir çalışıyor. Haftasonu bu sıklıkla körüklüler bomboş gider. Dünden kasıt Cuma ise (kaza Cumartesi olmuş gibi) körüklü çalışıyordur.
Körüklüler hafta sonu 428 330 gibi hatlara verilmeli.

Konu sahibi
Dolmuşa 1 öğrenci diyebilirsin. Sanırım kimlik falan sormaları gerekiyor öğrenci almaları için de (istanbulda) ben sorulduğunu görmedim
Hocam öğrenci alıyorlar zaten şimdi demeyi unuttum ekstra da 5 TL daha uzatmışım gitti para ama kart yada üniforma istemiyorlar ama üniformalılara 50 kuruş yazan şeyler eskiden kalma muhtemeln

428 bugün çok gecikiyor Mavişehir önüne 17.20 seferi çok geç geldi solo otobüstü çakıldı arkasından 5 dakika sonra bir tane daha geldi şimdi de Bostanlı iskelede 19.25 seferini bekliyorum hala otobüs yok.

Bugün 14.20 civarı İztaşıt Ulukent garajının yanından geçtim garajda 6 otokar kent galiba 10 sultan vardı. Anlaşılan sultan alımı boşuna masraf oldu zaten çoğu hatta kullanıldığında sorun oluyor yerlerine solo otobüs gelmesini istiyoruz ama solo otobüs de az var sultan yerine solo otobüs alınsaydı bazı hatlardaki seferler daha sık olabilirdi ve 749'da hiç sultan görmeyebilirdik 848'de de solo otobüsler çalışabilirdi. Aslında yeni 20 solo araç alınsa bile faydası olur yeni araçlar alınmalı.

Hocam öğrenci alıyorlar zaten şimdi demeyi unuttum ekstra da 5 TL daha uzatmışım gitti para ama kart yada üniforma istemiyorlar ama üniformalılara 50 kuruş yazan şeyler eskiden kalma muhtemeln
Eskiden
Karşıyaka - Mavişehir (şimdi neredeyse hepsi Karşıyaka-Şemikler oldu) hattında tam 2.5₺ iken öğrenci 1₺ idi. Öğrenci tarifesi dediğin budur işte.

BÇE hattında da eskiden toplam 3.5₺ iken öğrenci 2₺ idi, sonra bi ara 7.5₺ tam 5 Öğrenci idi

Ah eski günler ah!

Eskiden
Karşıyaka - Mavişehir (şimdi neredeyse hepsi Karşıyaka-Şemikler oldu) hattında tam 2.5₺ iken öğrenci 1₺ idi. Öğrenci tarifesi dediğin budur işte.

BÇE hattında da eskiden toplam 3.5₺ iken öğrenci 2₺ idi, sonra bi ara 7.5₺ tam 5 Öğrenci idi

Ah eski günler ah!
BÇE ne oluyor hocam

Geri
Üst Alt