Olay bugün yaşandıysa hat 533 solodur ama dünse olay körüklü muhtemelnArkadan çarpılan Otokar körüklü mü solo mu acaba ?
Olay bugün yaşandıysa hat 533 solodur ama dünse olay körüklü muhtemelnArkadan çarpılan Otokar körüklü mü solo mu acaba ?
Solo 35 AVE 201 plakalı kent Temsa da 35 DB 3486 532 hattıArkadan çarpılan Otokar körüklü mü solo mu acaba ?
O zaman körüklü %80 ihtimalleDünmüş
Hocam yapçak bir şey yok olan yine vatandaşa Olcak sefer kısıcaklar mecbur dolmuşu daha sık kullanmaya başladım ki o kadar da sevmiyorum dolmuşları
Suç burayı yapan müteahhitte orası beton olur mu diyelim yaptın araçların kaymaması için pürüzlü yaparsın bildiğin en ufak suda jilet gibi kaydıracak pürüzsüz bir beton yapmışlar boşu boşuna 3 araç gitti R0846'da gürülütülü ZF'si olan güzel bir beldeydi büyük ihtimalle hurdaya gider
Solo 35 AVE 201 plakalı kent Temsa da 35 DB 3486 532 hattı
Bu kaza yapan belde 502 mi yoksa 598 miydi?R0846'da gürülütülü ZF'si olan güzel bir beldeydi büyük ihtimalle hurdaya gider
Haftasonu 533’de komple solo çalışmıyor mu ? Körüklü çalışıyorsa (hep solo görüyorum) gereksiz. Pikte Cumartesi 13 , Pazar 15 dakikada bir çalışıyor. Haftasonu bu sıklıkla körüklüler bomboş gider. Dünden kasıt Cuma ise (kaza Cumartesi olmuş gibi) körüklü çalışıyordur.O zaman körüklü %80 ihtimalle
Aktarma yapılmayacaksa dolmuş kullanımı tam tarife kullanan birisi için mantıksız değil. Bence Eshot 600 otobüs alacaksa en az 200’ünü hurdaya çıkarmamalı.Hocam yapçak bir şey yok olan yine vatandaşa Olcak sefer kısıcaklar mecbur dolmuşu daha sık kullanmaya başladım ki o kadar da sevmiyorum dolmuşları
Yok hocam öğrenci tarife ve gideceğim yere 1 bazı günler 2 tane eshot hattı varAktarma yapılmayacaksa dolmuş kullanımı tam tarife kullanan birisi için mantıksız değil. Bence Eshot 600 otobüs alacaksa en az 200’ünü hurdaya çıkarmamalı.
Dolmuşa 1 öğrenci diyebilirsin. Sanırım kimlik falan sormaları gerekiyor öğrenci almaları için de (istanbulda) ben sorulduğunu görmedimYok hocam öğrenci tarife ve gideceğim yere 1 bazı günler 2 tane eshot hattı var
502 hocamBu kaza yapan belde 502 mi yoksa 598 miydi?
Çok nadir öğrenci kartı istiyorlar. Üni öğrencisi de şoförün kafasına göre indirimli oluyor.Dolmuşa 1 öğrenci diyebilirsin. Sanırım kimlik falan sormaları gerekiyor öğrenci almaları için de (istanbulda) ben sorulduğunu görmedim
Körüklüler hafta sonu 428 330 gibi hatlara verilmeli.Haftasonu 533’de komple solo çalışmıyor mu ? Körüklü çalışıyorsa (hep solo görüyorum) gereksiz. Pikte Cumartesi 13 , Pazar 15 dakikada bir çalışıyor. Haftasonu bu sıklıkla körüklüler bomboş gider. Dünden kasıt Cuma ise (kaza Cumartesi olmuş gibi) körüklü çalışıyordur.
Hocam öğrenci alıyorlar zaten şimdi demeyi unuttum ekstra da 5 TL daha uzatmışım gitti para ama kart yada üniforma istemiyorlar ama üniformalılara 50 kuruş yazan şeyler eskiden kalma muhtemelnDolmuşa 1 öğrenci diyebilirsin. Sanırım kimlik falan sormaları gerekiyor öğrenci almaları için de (istanbulda) ben sorulduğunu görmedim
EskidenHocam öğrenci alıyorlar zaten şimdi demeyi unuttum ekstra da 5 TL daha uzatmışım gitti para ama kart yada üniforma istemiyorlar ama üniformalılara 50 kuruş yazan şeyler eskiden kalma muhtemeln
BÇE ne oluyor hocamEskiden
Karşıyaka - Mavişehir (şimdi neredeyse hepsi Karşıyaka-Şemikler oldu) hattında tam 2.5₺ iken öğrenci 1₺ idi. Öğrenci tarifesi dediğin budur işte.
BÇE hattında da eskiden toplam 3.5₺ iken öğrenci 2₺ idi, sonra bi ara 7.5₺ tam 5 Öğrenci idi
Ah eski günler ah!
Sanırım Bornova Çiğli Egekent tahminim doğru mu acabaBÇE ne oluyor hocam
Bornova Çiğli Egekent, Dragi hocamın dediği gibi.BÇE ne oluyor hocam
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.