Onlar randomize kavga sebebi buluyorlar
Kavga etmelerine sebep veren şey
(baktım bulamadım neden birbirlerini yediklerini
Kavga etmelerine sebep veren şey
(baktım bulamadım neden birbirlerini yediklerini
Evka 4-Dağ Taş-Turgut Reis Caddesi-Hayrettin Duran Lisesi-Varyant-Gediz Caddesi-Otoyol-Otogar versek?349 Evka 4-Gürçeşme-Şirinyer Hattı Açılsın![]()
Olmaz gereksiz Otogar hattına ihtiyaç yok çünkü otogara giden yokEvka 4-Dağ Taş-Turgut Reis Caddesi-Hayrettin Duran Lisesi-Varyant-Gediz Caddesi-Otoyol-Otogar versek?
Osmangazi-Işıkkent dolmuş hattına hiç binmedin herhalde.Olmaz gereksiz Otogar hattına ihtiyaç yok çünkü otogara giden yok
Onlara binenlerin çoğu Otogara gitmiyor 249 gelmediği in biniyorlar ayrıca çoğu zaten şehir hst.nesinden Direk Osmangaziyr çıkıyor artıkOsmangazi-Işıkkent dolmuş hattına hiç binmedin herhalde.
Evka 4 güzergahı halen var, 4 araçtan biri Evka 4, üçü Şehir Hastahanesi.Onlara binenlerin çoğu Otogara gitmiyor 249 gelmediği in biniyorlar ayrıca çoğu zaten şehir hst.nesinden Direk Osmangaziyr çıkıyor artık
Neyse hocam konu yanlış Random sohbete geçelim lütfen @Rick Grimes sana zahmet mesajları taşır mısın?Evka 4 güzergahı halen var, 4 araçtan biri Evka 4, üçü Şehir Hastahanesi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.