Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
son 10 senedir koyunderede yol yapımı hiç durmadı gerçekten önce çevreyolu sonra çandarlı otobanı şimdide 2.çevreyolu yapılacak gittikçe gelişiyor koyundere birgün bostanlı,mavişehir olacak😂
Bunlar normal. Şehirleşme oralara doğru kaydı artık.

Son düzenleme:
IMG_1319.jpeg
Menemende otobüs gitmeyen şu bölge için aynı bergama,dikili,aliağa,bayındır ilçelerinde olduğu gibi bir ring hat açılabilir 740 Menemen Akt.-Şehiriçi (ring) hattı olabilir mesela

Bu arada 537'nin seferleri izmirgaz çalışmasından dolayı yokmuş. Biz hat kapatılıyor sandık çalışma bitince herhalde tekrar açılır.

Hattın geçtiği bazı sokaklar çok dar muhtemelen sadece centro çalışır.
evet hocam ama yaz aylarında Menemen Belediyesinde işiniz olduğunda asssla yürünecek bir mesafe yok ve zaten izmirde hava çok sıcak oluyo yürürken rahat bir 5 kilo veriyorsunuz 😆

evet hocam ama yaz aylarında Menemen Belediyesinde işiniz olduğunda asssla yürünecek bir mesafe yok ve zaten izmirde hava çok sıcak oluyo yürürken rahat bir 5 kilo veriyorsunuz 😆
Benim de bir kere belediyeye gitmem gerekmişti ama yerine çok şaşırmıştım nasıl böyle tuhaf bir yerde olur diye neyse ki ailemle arabayla gitmiştik yoksa oraya yürünmezdi.

Benim de bir kere belediyeye gitmem gerekmişti ama yerine çok şaşırmıştım nasıl böyle tuhaf bir yerde olur diye neyse ki ailemle arabayla gitmiştik yoksa oraya yürünmezdi.
ben 800 geçiyordur diye bindim o zamanlarda yeni taşınmıştım menemene sora sora bulurum olmadı dedim sora sora bile bulamadım ilçenin dışına yapmışlar gerçektende

son 10 senedir koyunderede yol yapımı hiç durmadı gerçekten önce çevreyolu sonra çandarlı otobanı şimdide 2.çevreyolu yapılacak gittikçe gelişiyor koyundere birgün bostanlı,mavişehir olacak😂
Özellikle iztaşıt geldikten sonra Koyundere,Ulukent ve Asarlık bölgesinde yapılaşma hızla arttı. Kent 2 deki yapılaşma harmandalı sınırına dayandı neredeyse.

Özellikle iztaşıt geldikten sonra Koyundere,Ulukent ve Asarlık bölgesinde yapılaşma hızla arttı. Kent 2 deki yapılaşma harmandalı sınırına dayandı neredeyse.
iztaşıttan çok çevreyolunun koyundereye uzaması yardımcı oldu diye düşünüyorum ev ilanlarında hep
mavişehir 15 dk
Karşıyaka iskele 20 dk
çiğli 10 dk
menemen 10 dk
gibi yol süreleri kullanılıyor.
bu da şehir merkezinde yaşayan insanlarda deprem korkusu nedeniyle genellikle ilçelere taşınıyor ve koyundere şehir merkezi olmayan ama şehre en yakın semt

iztaşıttan çok çevreyolunun koyundereye uzaması yardımcı oldu diye düşünüyorum ev ilanlarında hep
mavişehir 15 dk
Karşıyaka iskele 20 dk
çiğli 10 dk
menemen 10 dk
gibi yol süreleri kullanılıyor.
bu da şehir merkezinde yaşayan insanlarda deprem korkusu nedeniyle genellikle ilçelere taşınıyor ve koyundere şehir merkezi olmayan ama şehre en yakın semt
Yakında bizim mahalledeki evleri de öyle verirler

Otogar'a 7 dakika

Kemalpaşa'ya 30 dakika

Şehir Hastanesine 15 dakika

Geri
Üst Alt