Son durağı biraz gecekondu gibiOralar nasıl yerler hiç gitmedim, nezih yerler mi ?
Son durağı biraz gecekondu gibiOralar nasıl yerler hiç gitmedim, nezih yerler mi ?
Olsun. Aynı gün 25'e de binebiliriz zaten ikisi de Üçkuyular iskele bağlantılı hatlar.Sonraki gezimiz 481 olsunmu? Uzun süredir yapalım diyordunuz
Maliyeciler kısmı iyi yerler ama biraz konumsal olarak ulaşım,sıkıntı, zaten ben son durakta inmeyeceğim, Yeşilyurt Merkez Camii'de ineceğim yaklaşık 8 durak gideceğim,Oralar nasıl yerler hiç gitmedim, nezih yerler mi ?
Ben sizinle gelemeyebilirim, yani o civara kendi başıma gidemiyorum aileOlsun. Aynı gün 25'e de binebiliriz zaten ikisi de Üçkuyular iskele bağlantılı hatlar.
Uzun zamandır hiçbirine binmedim. Şirinyer'den Tınaztepe'ye bir yolculuk yapalım.Buca'da binmediğiniz hat var mı ki ona da birlikte gidelim![]()
Gel seni 838 yolculuğuyla tanıştıralım nezihlik pik noktadaUzun zamandır hiçbirine binmedim. Şirinyer'den Tınaztepe'ye bir yolculuk yapalım.
Çoğu hat artık Yerleşke içi son durakta duruyor, ücra kısımdaki Turizm Fakültesine ise 412 gidiyor o kadarPeki otobüsler kampüse girerken nasıl oluyor ? Öğrenci olmayanlar otobüsteyse ne yapıyorlar ? 290 + 353 düşünmüştüm de kampüsün içinde inmem gerekecek.
İztaşıtlarda var.İzmirde akia var mı
İste telaffuz edersek ÖHO diyebilirizİztaşıtlarda var.
Yok onun için sormadım yani normal öğrenci olmayan biri kampüs içinde inince sıkıntı olmuyor mu, kampüse giriş güvenlikli değil mi ?Çoğu hat artık Yerleşke içi son durakta duruyor, ücra kısımdaki Turizm Fakültesine ise 412 gidiyor o kadar
Yok olmuyor, 878'in,son durağina zamanında gidip gelmiştim,Yok onun için sormadım yani normal öğrenci olmayan biri kampüs içinde inince sıkıntı olmuyor mu, kampüse giriş güvenlikli değil mi ?
Hatta ona bakarsak Olimpiyat Evleri'ne de giriş özel, Özzümrüt Evleri'ne de,Yok onun için sormadım yani normal öğrenci olmayan biri kampüs içinde inince sıkıntı olmuyor mu, kampüse giriş güvenlikli değil mi ?
176, 177, 206 ve 869 var o kadarBuca'da binmediğiniz hat var mı ki ona da birlikte gidelim![]()
Hiç birşey yapmıyorlarPeki otobüsler kampüse girerken nasıl oluyor ? Öğrenci olmayanlar otobüsteyse ne yapıyorlar ? 290 + 353 düşünmüştüm de kampüsün içinde inmem gerekecek.
176 için belki gölet yaparız, 206 ve 177 olmaz176, 177, 206 ve 869 var o kadar
595 le lojmanlara girmekHatta ona bakarsak Olimpiyat Evleri'ne de giriş özel, Özzümrüt Evleri'ne de,
9 ve 25'in son duraklarında inilebilir yani,
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.