Uğur Mumcu Parkından kalktıktan sonra İzmir Spor - 10257 durağından yolcu alıyor 490'ın indirme yaptığı durağın biraz ilerisiYani hem Betonyol Meydan'da hem de İzmirspor'da mı duruyor?
İnönü derken?575 İnönü’den geçmiyor diye biliyorum
İnönü caddesiİnönü derken?
Caddeden bahsediyorİnönü derken?
Yok boşver annemde gelcem diye tutturdu konserdeki sevdiği biriymişHangi kapıdan gircen?
Tamam biliyorum o durağı, 520 bindiriyor,Uğur Mumcu Parkından kalktıktan sonra İzmir Spor - 10257 durağından yolcu alıyor 490'ın indirme yaptığı durağın biraz ilerisi
Benim annemde konser var diye çağırdıYok boşver annemde gelcem diye tutturdu konserdeki sevdiği biriymiş
Candan Erçetin,Yok boşver annemde gelcem diye tutturdu konserdeki sevdiği biriymiş
Fuar başlığına attım bakabilirsiniz konserleriCandan Erçetin,
9.30'da Konyaspor maçı varBugün göztepe maçı mı var metro taraftarlar la dolu
Efe,buluştan mu Atahan ile ??Benim annemde konser var diye çağırdı![]()
Efe kimEfe,buluştan mu Atahan ile ??
Efe, nam-ı diğer @blockytgEfe kim
YokEfe,buluştan mu Atahan ile ??
Devlerin aşkı gerçekleşemedi,
Sonraki gezimiz 481 olsunmu? Uzun süredir yapalım diyordunuzDevlerin aşkı gerçekleşemedi,
Şimdilik,
@Atabey de gelsin bizim hatta orada buluşalım, hatta bazı tayfayla 25'e binme toplantısı yapmıştık onu 575 için yapalım, @dragi35 @kısayolunuzunu
Oralar nasıl yerler hiç gitmedim, nezih yerler mi ?Devlerin aşkı gerçekleşemedi,
Şimdilik,
@Atabey de gelsin bizim hatta orada buluşalım, hatta bazı tayfayla 25'e binme toplantısı yapmıştık onu 575 için yapalım, @dragi35 @kısayolunuzunu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.