Onlar neredeyse 2.000inci mesajda, biz 650.bir kaç hafta 7/24 konuşmamız lazım galiba
Galiba öyle olacak
Onlar neredeyse 2.000inci mesajda, biz 650.bir kaç hafta 7/24 konuşmamız lazım galiba
Görmedim yok galiba.
ben yapıyorum o zamanGörmedim yok galiba.
(NASIL KONU AÇILDIĞINI BİLMİYOM JDJDJD (bulcam))ben yapıyorum o zaman
ben yapıyorum o zaman
Açma konu var zaten(NASIL KONU AÇILDIĞINI BİLMİYOM JDJDJD (bulcam))
tamam bunu kullancamMazide kalmış ESHOT/İZULAŞ hatları ile ilgili bilgileri ve anıları bu konuda yazabilirsiniz.
Benim için en nostaljik hatlar 102, 162, 169 ve 502 'idi, 162 ve 169 hatlarının kaldırılması çok kötü oldu, neyse ki hala 102 ve 502 hatları var.
Kemalpaşa’da 988 hattının tarihi ise 765... https://wowturkey.com/konu/mazide-kalmis-eshot-izulas-hatlari.9274/
Ben deBen de nasıl anlatacağımı bilemedim![]()
önceden bayraklı iskele vardı birdaha açılsa bence çok kullanışlı olur şuanda bayraklı sevgi yolunun oraya eshot ve izbanla gidiliyorİskele hakkında konuşulmuşken
İzmirde açılması gereken iskeleler neler?
Bayraklı olabilir en azından saatte 1 sefer yolcu yok diye kapatmışlardı ama sabah 2-3 sefer akşam dönüşü yok böyle olursa yolcusu olmaz tabi en son kapanmadan önce sabah 7.40 seferi vardı sadeceİskele hakkında konuşulmuşken
İskele hakkında konuşulmuşken
1.30 saat660ı aranızda deneyen oldu mu? Parkur süresi ne kadar?
Koyunderede oturuyorum Yeni Foça Son Durağa tam 1 saat sürüyor Koyundere-Garaj da 1 saat civarı suruyor yani 2 saat falan diyebiliriz660ı aranızda deneyen oldu mu? Parkur süresi ne kadar?
Salhane olarakönceden bayraklı iskele vardı birdaha açılsa bence çok kullanışlı olur şuanda bayraklı sevgi yolunun oraya eshot ve izbanla gidiliyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.