Evet ben de bir defa denemiştim. Binememek ve ayakta kalmamak için iyi bir yöntem ama süre uzuyor.Ben şahsen Hilal kullanıyorum. Daha rahat.
hilalden binmek çok güzel birşey hemde trenin önüne doğru binersen herkes Alsancakta iniyor yer kapmak için 10 saniyen oluyor sonra geri doluyor izban Halkapınar İzbandan binmek için minimum 3 izban kaçırman gerekBen şahsen Hilal kullanıyorum. Daha rahat.
Evet ben de bir defa denemiştim. Binememek ve ayakta kalmamak için iyi bir yöntem ama süre uzuyor.
Daha uzun sürüyor. Menemen aktarma merkezinden otobüsün Çanakkale Asfaltına çıkması en az 5 dakika sürüyor, Egekent 2 izbana zaten 15 dakikadan önce gelemez.Menemen - Çiğli Anadolu Caddesi arası nerden baksan 15 dakika sürer.
200e binen pek olmayınca hızlı gidiyor. Yeşildere altınyol arası trafiksiz 15 dakika sürüyordur.
ben tam parkur binmiştim 1 kez ama saate bakmayı unuttum 1 saat ile 2 saat arasıdır diye tahmin ediyorum menemen-yeni foça tarafını hızlı geçiyordur660ı aranızda deneyen oldu mu? Parkur süresi ne kadar?
Bucadan gelirken kesinlikle Hilal'den aktarma yapılmalı ama ben hep kuzeyden geldiğimden Halkapınar'ı kullanıyorum.Metroyu kullanacağım zaman genelde Buca'dan geliyor oluyorum ondan zaman bile kazanıyorum![]()
Bucadan gelirken kesinlikle Hilal'den aktarma yapılmalı ama ben hep kuzeyden geldiğimden Halkapınar'ı kullanıyorum.
Yayalar da binebiliyor.Üçkuyulara giden feribotlara yayalar binebiliyormu yoksa arabalara özelmi? Yayalar binebiliyorsa üçkuyulara gitmek için kullanırım
Yayalar binebiliyor. Ben çok kullandım.Üçkuyulara giden feribotlara yayalar binebiliyormu yoksa arabalara özelmi? Yayalar binebiliyorsa üçkuyulara gitmek için kullanırım
Tam olarak nerden biniliyor bostanlıdan? ben çok bostanlı iskeleyi bilmiyorum hep karşıyaka kullanıyorumYayalar binebiliyor. Ben çok kullandım.
bir kaç hafta 7/24 konuşmamız lazım galibaİstanbul Ulaşım rastgele sohbet 95 olmuş. Hafta sonuna kalmadan 100. Sayfaya ulaşırlar herhalde.
Soru gelsin:
Sizce mesaj sayısı olarak İstanbul'a yetişebilir miyiz?
Ben de Karşıyaka - Fahrettin Altay arası yolculuk yaparken Konak'tan vapur + metro tercih ediyorum.Hocam Karşıyaka avantajı mı diyim, bilmiyorum ama. Vapurla Konak'a giderim, Halkapınar'dan ne izbana ne de metroya binerim.
Tam olarak nerden biniliyor bostanlıdan? ben çok bostanlı iskeleyi bilmiyorum hep karşıyaka kullanıyorum
?Arkadaşlar ben bir süredir araştırmalar yapıp kaldırılmış eshot hatlarını buluyorum listemde çoğu var bunları yazabileceğim bir konu varmı?
Ben de nasıl anlatacağımı bilemedimAraçların girdiği yerin sağında bina içerisinden biniliyor diye biliyorum. Aydınlabilirseniz muhteşem olur.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.