Göztepe maçından çıktık. F. Altay metro, aktarma merkezi ve dolmuşlar çakılı şuan. Ancak trafik polisleri etkisiyle trafik düzgün işliyor şuan.
Yoğunluk ilk defa bir saat sürdü. Deplasman otobüsleri ve takım otobüsleri geçtikten sonra trafik rahatladı. Bugün 969 ve 8 solo çalışıyor. 873-551-671 körüklü sadece. 311 de Otokar Doruk Le var. Pazar günü inciraltı hattında görünce şaşırdım. 17:00-19:00 arası aktarmadan 671-873-17-971-675-684 çakılı kalktı.Göztepe maçından çıktık. F. Altay metro, aktarma merkezi ve dolmuşlar çakılı şuan. Ancak trafik polisleri etkisiyle trafik düzgün işliyor şuan.
Hocam lokalime hoş geldinizMaç olan günler orası çekilmiyor. Evim stadın hemen arkasında ki parkta. Staddan çıkanlar hariç oraya beste söylemek için gelen insanda çok oluyor.
128 deyim egekent yönüne 10 kişiyiz. 428 e binicektim son duraktan dönerken arabaya sürttü.
Ekleme 827 ye bindim balatçık kahvelerden mercedes kırmızı solo ayakta 10 yolcu ile bostanlıya gidiyoruz.
Hoşbulduk egekent 2 ye ilk defa geldim hafta sonu diye midir diye bilmiyorum ama çok kalabılıklık görmedim. Ama güzel yermiş oturma alanı fazla hoşuma gitti fahrettin altay da sadece meydan da oturacak yer olmaması sıkıntı pazar yeri son durağın oralarda arkdaşımla takıldım.Hocam lokalime hoş geldiniz
428 dışındaki hatlar hafta içi sabah akşam iş ve okul saatleri dışında çok kalabalık olmuyor. Hafta sonu daha da boş oluyor sadece 428 kalabalık oluyor.Hoşbulduk egekent 2 ye ilk defa geldim hafta sonu diye midir diye bilmiyorum ama çok kalabılıklık görmedim. Ama güzel yermiş oturma alanı fazla hoşuma gitti fahrettin altay da sadece meydan da oturacak yer olmaması sıkıntı pazar yeri son durağın oralarda arkdaşımla takıldım.
Starbucks,Espressolab,Özsüt,Domino’s,Maydonoz Döner,Aynısefa Cafe,Hugs&Mugs,Ekleristan gibi güzel kafe,restoranlar var ben genelde buralarda oturuyorum egekent2 ye gidinceHoşbulduk egekent 2 ye ilk defa geldim hafta sonu diye midir diye bilmiyorum ama çok kalabılıklık görmedim. Ama güzel yermiş oturma alanı fazla hoşuma gitti fahrettin altay da sadece meydan da oturacak yer olmaması sıkıntı pazar yeri son durağın oralarda arkdaşımla takıldım.
Menemen'in merkezinden daha çok şey var burada Menemen'in merkezinde burger king dışında bildiğim böyle bir yer yok. Menemen'in Egekent 2'si Karşıyaka'nın Bostanlı'sı gibi düşünülebilir aslında.Starbucks,Espressolab,Özsüt,Domino’s,Maydonoz Döner,Aynısefa Cafe,Hugs&Mugs,Ekleristan gibi güzel kafe,restoranlar var ben genelde buralarda oturuyorum egekent2 ye gidince
Geçen sene bir zamanlar o civarda oturuyordum Poligon'dan 07.55 civarı biniyordum ABB setler geldiğinde ayakta yolcu oluyordu ama CRRC geldiğinde oturacak birkaç yer oluyordu Üçyol'da çakılıya yaklaşıyordu Konak'ta çakılıyordu artık sanırım daha kalabalık oluyor.07:45 te fahrettin altaydan bindim bornovaya kadar çakılı geldik. 533 İZULAŞ var normal bir kalabalık vardı. Sanayi ve bornova druaklarında 2 defa ani fren yaptı ve çok yavaş ilerledi.
Menemen'deki sultan sorunu gibi bunun da çözülmesi lazım. Bu kadar yoğun bir hatta neden küçük araç veriyorlar ki?
Sosyal medyada 675 i küçük ve yoğun diye şikayet etmişler.
675 te kaç araç var bilmiyorum ama 2 otokar 2 isuzuyu 675 e sabitleseler bile rahatlar biraz 975 te çalışmasındansa 675 daha iyidir.Menemen'deki sultan sorunu gibi bunun da çözülmesi lazım. Bu kadar yoğun bir hatta neden küçük araç veriyorlar ki?
Muhiddin Erel 2 yönden de cadde boyunca kilit. Bugün seferlerde çok fazla aksama olacak gibi59 268 368 çakılı Evka 4 otobüsleri de baya dolu. 390 ve 800 kendi yoğunluğu ile metroya gelip geri dönüyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.