Tema düzenleyici

İzmir Otobüs/Dolmuş/Vapur/Metro/Tramvay/İzban Güncel Yoğunluk Durumu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Desinler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
82 ne kadar doluymuş 🤣
Metro etkisi.
Bugün m1 kullandım. 21:00 de İzmirspor-Balçova arası koltuklar doluydu.
F.Altay da 21:30-22:00 arası gözlemlediğim kadarıyla 6-7 boş şekilde geçti.
Dönüşte Tramvay F.Altay-Gazi Bulvarı arası koltuklar doluydu sadece.
M1 Çankaya-Hatay arası yine koltuklar doluydu.

Bu hatlar neden kısalmıyor ki 82 ye binen zaten metroya gelmek için kullanıyodur. Büyük çoğunukluk mazota gelen zamlar belli otobüsler su yakmıyor.

Bu hatlar neden kısalmıyor ki 82 ye binen zaten metroya gelmek için kullanıyodur. Büyük çoğunukluk mazota gelen zamlar belli otobüsler su yakmıyor.
5,6,7 hariç diğer hatlar kısaltılmalı ama kısaltılırsa da bu sefer Urla, Seferihisar, Güzelbahçe taraflarından F.Altay'a avmlere ve DEÜ hastanesine gelenler aktarma yapmak zorunda kalacak ücret olarak daha pahalıya gelecek.

428 körüklü otobüs olmasına rağmen çakılıydı Bostanlı iskeleden 15.55 seferine bindim Mavişehir'de biraz kalabalıklaştı Çiğli itfaiye durağında çakıldı oradan birsürü öğrenci bindi Çiğli belediyeden şoför yolcu alamadan devam etti Jandarma durağına kadar bu çakılılık devam etti aralarda az inen oldu binmeye çalışanlar da oldu.

5,6,7 hariç diğer hatlar kısaltılmalı ama kısaltılırsa da bu sefer Urla, Seferihisar, Güzelbahçe taraflarından F.Altay'a

5,6,7 hariç diğer hatlar kısaltılmalı ama kısaltılırsa da bu sefer Urla, Seferihisar, Güzelbahçe taraflarından F.Altay'a avmlere ve DEÜ hastanesine gelenler aktarma yapmak zorunda kalacak ücret olarak daha pahalıya gelecek.
5 6 7 tek bir hat yapılmalı. 5 in durağından başlar arıkente gir - çık yaptıktan sonra 100.yıl Cumhuriyet Şehitlik metro durağının orda çevre yoluna çıkan adacığın ordan u atip 7 ningüzergahına bağlanıp devam edicek son duraktan sonra yenikale sk yıldız sk takipen incirlatına çıkıcak zaten ordan haydar aliyev bulvarından üçkuyular isk. son durak. Böylece m.paşadan 3 tane hat eksilmiş olur. Deü ye gitmek istiyen şehitlik durağından 8 82 321 aktarma veya metro kullanacak. 909 acilen kapanmalı ve 983 te kapanabilir yani ama bademlere 985 giremeyeceği için 983 devam eder.

Son düzenleme:
5 6 7 tek bir hat yapılmalı. 5 in durağından başlar arıkente gir - çık yaptıktan sonra 100.yıl Cumhuriyet Şehitlik metro durağının orda çevre yoluna çıkan adacığın ordan u atip 7 ningüzergahına bağlanıp devam edicek son duraktan sonra yenikale sk yıldız sk takipen incirlatına çıkıcak zaten ordan haydar aliyev bulvarından üçkuyular isk. son durak. Böylece m.paşadan 3 tane hat eksilmiş olur. Deü ye gitmek istiyen şehitlik durağından 8 82 321 aktarma veya metro kullanacak. 909 acilen kapanmalı ve 983 te kapanabilir yani aman bademlere 985 giremeyeceği için 983 devam eder.
909 kapanmasın, Şirinkent ve Dadaşkent'e uzasın.

18:00 halkapınardan kaymakamlık metrosuna bindim nefes alınması çok zor. Hem kalabalık hem pis kokuyor.

Ekli dosyalar

• IMG_20251103_180240.jpg
    IMG_20251103_180240.jpg
    936.2 KB · Görüntüleme: 2
Şu anda Jandarma durağındayım 128'i kaçırdım biraz kalabalıktı ayakta yolcu vardı 295 de öyle Egekent aktarma yönünden kalkanlar bunlar, 800 ve galiba 602 vardı tam göremedim onlar çakılı, 820 çakılı geldi şimdi 428'e bindim o da çakılıya yakın sadece önde az boşluk var.

5 6 7 tek bir hat yapılmalı. 5 in durağından başlar arıkente gir - çık yaptıktan sonra 100.yıl Cumhuriyet Şehitlik metro durağının orda çevre yoluna çıkan adacığın ordan u atip 7 ningüzergahına bağlanıp devam edicek son duraktan sonra yenikale sk yıldız sk takipen incirlatına çıkıcak zaten ordan haydar aliyev bulvarından üçkuyular isk. son durak. Böylece m.paşadan 3 tane hat eksilmiş olur. Deü ye gitmek istiyen şehitlik durağından 8 82 321 aktarma veya metro kullanacak. 909 acilen kapanmalı ve 983 te kapanabilir yani ama bademlere 985 giremeyeceği için 983 devam eder.
5 bozulmasa daha iyi aslında tek hat da olsa Üçkuyular İskele - F.Altay Meydan - Avmler - Deü Hastanesi arası bir hat kesinlikle işletilmeye devam edilmeli değişiklikler 6 ve 7 için yapılabilir.

Kısaltamamalarının sebebi 1 buçuk yılda hâlâ sinyalizasyonu tam olarak yapamamaları. Yoksa tüm batı hatları Kaymakamlığa kısaltılmalı. Muhtemelen sinyalizasyonu tamamladıkları gibi hatlarda düzenleme yaparlar.

Kısaltamamalarının sebebi 1 buçuk yılda hâlâ sinyalizasyonu tam olarak yapamamaları. Yoksa tüm batı hatları Kaymakamlığa kısaltılmalı. Muhtemelen sinyalizasyonu tamamladıkları gibi hatlarda düzenleme yaparlar.
1.5 yıl yapmaları için uzun bir süre değil mi zaten bu metronun yapım süresi var. Bu işler nasıl yürüyor tam bilmiyorum. Metro bittikten sonra mı sinyalizasyon işleri başlıyo?

18.35

5 oturaklı geldi meydana 10 15 yolcu ayakta

25 oturaklı yolcu

18.40 7 man 10 yolcu

480 orta kısım doluydu

311 koltuklar dolu ayakta 3 yolcu

18.43 7 bir daha geldi 2 yolcu

510 dolu geldi oturaklı kalktı
Fahrettin altay meydan 2 durağı.

Şu anda Jandarma durağındayım 128'i kaçırdım biraz kalabalıktı ayakta yolcu vardı 295 de öyle Egekent aktarma yönünden kalkanlar bunlar, 800 ve galiba 602 vardı tam göremedim onlar çakılı, 820 çakılı geldi şimdi 428'e bindim o da çakılıya yakın sadece önde az boşluk var.
o 800 de ben vardım hocam AŞŞŞŞIRI yavaş geldik Bornova Metro-Koyundere arası 1 saat 55 dk sürdü ve şoför eski sinema durağında birisini kapıya sıkıştırdı.

o 800 de ben vardım hocam AŞŞŞŞIRI yavaş geldik Bornova Metro-Koyundere arası 1 saat 55 dk sürdü ve şoför eski sinema durağında birisini kapıya sıkıştırdı.
Cidden çok yavaş o kadar mı trafik vardı ? Benim bir keresinde Bölge İstasyonu - Egekent 2 arası 1 saat 25 dk sürmüştü o zaman çok trafik vardı Altınyol tıkalıydı genel olarak bu kadar sürüyor galiba her zaman bu saatlerde binmediğim için tam bilmiyorum.

Cidden çok yavaş o kadar mı trafik vardı ? Benim bir keresinde Bölge İstasyonu - Egekent 2 arası 1 saat 25 dk sürmüştü o zaman çok trafik vardı Altınyol tıkalıydı genel olarak bu kadar sürüyor galiba her zaman bu saatlerde binmediğim için tam bilmiyorum.
ankara caddesi tamamen trafikti altınyoldan çiğliye kadarda trafik vardı tam bir kaostu

Geri