19:25 ile 19:50 arası
675 bir çakılı bir koltuklar dolu
684 oturaklı
873 oturaklı
82 1 yolcu ile
671 ayakta yolcu ile kalktı
684 oturaklı
873 oturaklı
82 1 yolcu ile
82 ne kadar doluymuş19:25 ile 19:50 arası
684 oturaklı
873 oturaklı
82 1 yolcu ile
ESHOT parayı buldu hattan.82 ne kadar doluymuş![]()
Metro etkisi.82 ne kadar doluymuş![]()
5,6,7 hariç diğer hatlar kısaltılmalı ama kısaltılırsa da bu sefer Urla, Seferihisar, Güzelbahçe taraflarından F.Altay'a avmlere ve DEÜ hastanesine gelenler aktarma yapmak zorunda kalacak ücret olarak daha pahalıya gelecek.Bu hatlar neden kısalmıyor ki 82 ye binen zaten metroya gelmek için kullanıyodur. Büyük çoğunukluk mazota gelen zamlar belli otobüsler su yakmıyor.
5,6,7 hariç diğer hatlar kısaltılmalı ama kısaltılırsa da bu sefer Urla, Seferihisar, Güzelbahçe taraflarından F.Altay'a
5 6 7 tek bir hat yapılmalı. 5 in durağından başlar arıkente gir - çık yaptıktan sonra 100.yıl Cumhuriyet Şehitlik metro durağının orda çevre yoluna çıkan adacığın ordan u atip 7 ningüzergahına bağlanıp devam edicek son duraktan sonra yenikale sk yıldız sk takipen incirlatına çıkıcak zaten ordan haydar aliyev bulvarından üçkuyular isk. son durak. Böylece m.paşadan 3 tane hat eksilmiş olur. Deü ye gitmek istiyen şehitlik durağından 8 82 321 aktarma veya metro kullanacak. 909 acilen kapanmalı ve 983 te kapanabilir yani ama bademlere 985 giremeyeceği için 983 devam eder.5,6,7 hariç diğer hatlar kısaltılmalı ama kısaltılırsa da bu sefer Urla, Seferihisar, Güzelbahçe taraflarından F.Altay'a avmlere ve DEÜ hastanesine gelenler aktarma yapmak zorunda kalacak ücret olarak daha pahalıya gelecek.
909 kapanmasın, Şirinkent ve Dadaşkent'e uzasın.5 6 7 tek bir hat yapılmalı. 5 in durağından başlar arıkente gir - çık yaptıktan sonra 100.yıl Cumhuriyet Şehitlik metro durağının orda çevre yoluna çıkan adacığın ordan u atip 7 ningüzergahına bağlanıp devam edicek son duraktan sonra yenikale sk yıldız sk takipen incirlatına çıkıcak zaten ordan haydar aliyev bulvarından üçkuyular isk. son durak. Böylece m.paşadan 3 tane hat eksilmiş olur. Deü ye gitmek istiyen şehitlik durağından 8 82 321 aktarma veya metro kullanacak. 909 acilen kapanmalı ve 983 te kapanabilir yani aman bademlere 985 giremeyeceği için 983 devam eder.
Boşa gidip gelmesinden daha iyi olacaksa uzaması daha iyi olur tabi.909 kapanmasın, Şirinkent ve Dadaşkent'e uzasın.
5 bozulmasa daha iyi aslında tek hat da olsa Üçkuyular İskele - F.Altay Meydan - Avmler - Deü Hastanesi arası bir hat kesinlikle işletilmeye devam edilmeli değişiklikler 6 ve 7 için yapılabilir.5 6 7 tek bir hat yapılmalı. 5 in durağından başlar arıkente gir - çık yaptıktan sonra 100.yıl Cumhuriyet Şehitlik metro durağının orda çevre yoluna çıkan adacığın ordan u atip 7 ningüzergahına bağlanıp devam edicek son duraktan sonra yenikale sk yıldız sk takipen incirlatına çıkıcak zaten ordan haydar aliyev bulvarından üçkuyular isk. son durak. Böylece m.paşadan 3 tane hat eksilmiş olur. Deü ye gitmek istiyen şehitlik durağından 8 82 321 aktarma veya metro kullanacak. 909 acilen kapanmalı ve 983 te kapanabilir yani ama bademlere 985 giremeyeceği için 983 devam eder.
Kısaltamamalarının sebebi 1 buçuk yılda hâlâ sinyalizasyonu tam olarak yapamamaları. Yoksa tüm batı hatları Kaymakamlığa kısaltılmalı. Muhtemelen sinyalizasyonu tamamladıkları gibi hatlarda düzenleme yaparlar.Bu hatlar neden kısalmıyor ki 82 ye binen zaten metroya gelmek için kullanıyodur. Büyük çoğunukluk mazota gelen zamlar belli otobüsler su yakmıyor.
1.5 yıl yapmaları için uzun bir süre değil mi zaten bu metronun yapım süresi var. Bu işler nasıl yürüyor tam bilmiyorum. Metro bittikten sonra mı sinyalizasyon işleri başlıyo?Kısaltamamalarının sebebi 1 buçuk yılda hâlâ sinyalizasyonu tam olarak yapamamaları. Yoksa tüm batı hatları Kaymakamlığa kısaltılmalı. Muhtemelen sinyalizasyonu tamamladıkları gibi hatlarda düzenleme yaparlar.
o 800 de ben vardım hocam AŞŞŞŞIRI yavaş geldik Bornova Metro-Koyundere arası 1 saat 55 dk sürdü ve şoför eski sinema durağında birisini kapıya sıkıştırdı.Şu anda Jandarma durağındayım 128'i kaçırdım biraz kalabalıktı ayakta yolcu vardı 295 de öyle Egekent aktarma yönünden kalkanlar bunlar, 800 ve galiba 602 vardı tam göremedim onlar çakılı, 820 çakılı geldi şimdi 428'e bindim o da çakılıya yakın sadece önde az boşluk var.
Cidden çok yavaş o kadar mı trafik vardı ? Benim bir keresinde Bölge İstasyonu - Egekent 2 arası 1 saat 25 dk sürmüştü o zaman çok trafik vardı Altınyol tıkalıydı genel olarak bu kadar sürüyor galiba her zaman bu saatlerde binmediğim için tam bilmiyorum.o 800 de ben vardım hocam AŞŞŞŞIRI yavaş geldik Bornova Metro-Koyundere arası 1 saat 55 dk sürdü ve şoför eski sinema durağında birisini kapıya sıkıştırdı.
ankara caddesi tamamen trafikti altınyoldan çiğliye kadarda trafik vardı tam bir kaostuCidden çok yavaş o kadar mı trafik vardı ? Benim bir keresinde Bölge İstasyonu - Egekent 2 arası 1 saat 25 dk sürmüştü o zaman çok trafik vardı Altınyol tıkalıydı genel olarak bu kadar sürüyor galiba her zaman bu saatlerde binmediğim için tam bilmiyorum.
Bu yüzden o saatlerde 800'e binmek istemiyorum izban da çekilmez halde olsa da izbanı tercih ediyorum.ankara caddesi tamamen trafikti altınyoldan çiğliye kadarda trafik vardı tam bir kaostu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.