Tema düzenleyici

İzmir Otobüs/Dolmuş/Vapur/Metro/Tramvay/İzban Güncel Yoğunluk Durumu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Desinler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün m1 hatay-konak arası orta seviye kalabalıktı.
Vapur konak-bostanlı çakılıydı.
Tramvay bostanlı-mavişehir arası kalabalık.
Bu saatler15:00-17:00 arasıydı.
Mavişehirden dönerken 442 kullandım sakindi.
Ama bostanlıya geldiğimde vapurlar rüzgardan dolayı iptal olmuştu.
Oyüzden şuan 543 teyim. Çakılı gidiyoruz.

Bugün m1 hatay-konak arası orta seviye kalabalıktı.
Vapur konak-bostanlı çakılıydı.
Tramvay bostanlı-mavişehir arası kalabalık.
Bu saatler15:00-17:00 arasıydı.
Mavişehirden dönerken 442 kullandım sakindi.
Ama bostanlıya geldiğimde vapurlar rüzgardan dolayı iptal olmuştu.
Oyüzden şuan 543 teyim. Çakılı gidiyoruz.
Hocam vapur nasıl çakılı oldu? Koltuklar mı doluydu yoksa ayakta da mı çok yolcu vardı ?

@dragi35
Kafa kafaya bir durum mevcuttu. Öğle saati olmasına rağmen çok kalabalıktı.
Altınyolda 543 le geçerken Turan durağı ve 477-240-330-800-608 çakılı geçti. Vapurun son dakika iptal olması otobüsleri etkiledi.
Az önce Metroda çok kalabalıktı. Stadyum-Balçova arası hep çakılı gittik.

@dragi35
Kafa kafaya bir durum mevcuttu. Öğle saati olmasına rağmen çok kalabalıktı.
Altınyolda 543 le geçerken Turan durağı ve 477-240-330-800-608 çakılı geçti. Vapurun son dakika iptal olması otobüsleri etkiledi.
Az önce Metroda çok kalabalıktı. Stadyum-Balçova arası hep çakılı gittik.
Vapura her zaman güven olmuyor bu yüzden 121 daha sık çalışmalı.

Vapura her zaman güven olmuyor bu yüzden 121 daha sık çalışmalı.
vapur iptal olmadan 40 dk öncesinden Bostanlı İskele - F.Altay veya Bostanlı İskele - Üçkuyular çalışmaya başlamalı hava şartları uygun olduğunda ise vapurların geri çalışıp otobüslerin iptal edilmesi lazım.

vapur iptal olmadan 40 dk öncesinden Bostanlı İskele - F.Altay veya Bostanlı İskele - Üçkuyular çalışmaya başlamalı hava şartları uygun olduğunda ise vapurların geri çalışıp otobüslerin iptal edilmesi lazım.
Zaten 543-515-330 aynı anda kalktı 18:55 te Turan'a kadar 121 yolcularını topladı gitti. Yarısı stadyum metroda indi.

Zaten 543-515-330 aynı anda kalktı 18:55 te Turan'a kadar 121 yolcularını topladı gitti. Yarısı stadyum metroda indi.
evet ama şöyleki yolcular 543-515-330 dan sonra Üçkuyular,Konak yönüne gitmek için yine aktarma yapmak zorunda kalıyorlar bu da Metro,Tramvay,Eshot gibi diğer ulaşım araçlarını boş yere çakılı hale getiriyor.

@Ayaz
evet ama şöyleki yolcular 543-515-330 dan sonra Üçkuyular,Konak yönüne gitmek için yine aktarma yapmak zorunda kalıyorlar bu da Metro,Tramvay gibi ulaşım araçlarını boş yere çakılı hale getiriyor.
Halkapınar da İzbanı baya çakılı gördüm. Metroyu söylemeye gerek yok.

@Ayaz

Halkapınar da İzbanı baya çakılı gördüm. Metroyu söylemeye gerek yok.
işte buna engel olmak için Bostanlı-Üçkuyular Veya Bostanlı-F.Altay hatlarının geçici şekilde çalışması lazım.
Ekranda 300 yazarak çalışabilirler 300 de Karşıyaka-F.Altay dı zaten onu Bostanlı-Üçkuyular yaparlar öyle çalıştırırlar.

işte buna engel olmak için Bostanlı-Üçkuyular Veya Bostanlı-F.Altay hatlarının geçici şekilde çalışması lazım.
Ekranda 300 yazarak çalışabilirler 300 de Karşıyaka-F.Altay dı zaten onu Bostanlı-Üçkuyular yaparlar öyle çalıştırırlar.
Yolcu deniz otobüsleri yerine Karşıyaka İskele-Konak İskele, arabalı feribot yerine de Bostanlı İskele-Üçkuyular İskele ama ara duraksız (ikincisi arabaların da kamyonla karşıya geçirildiği) olmalı.

Yolcu deniz otobüsleri yerine Karşıyaka İskele-Konak İskele, arabalı feribot yerine de Bostanlı İskele-Üçkuyular İskele ama ara duraksız (ikincisi arabaların da kamyonla karşıya geçirildiği) olmalı.
Saçma bir düşünce. Rüzgar olunca arabalı vapur da çalışmadı. Bu bahsettiğiniz vapur tipi İstanbul'da Çanakkale'de var ama rüzgar olunca onlarda çalışmıyor.

Vapurların ne zaman iptal olacağını tahmin etmek pek de zor değil. 1 saat öncesinden iskelelere körüklü 121’leri (Mavişehir yerine Bostanlı’da seferi bitirecek depar seferleri) yığar çalıştırırsın.

800 varken gerek yok. Ama evet 514 gerekli.
Ama 800 Karşıyaka merkezine uzak kalıyor Karşıyaka içine giren hat şart Girne Bulvarı'ndan Karşıyaka iskeleye gitmeli. Aslında imkan olsa Menemen - Konak, Menemen - Karşıyaka hatları kesinlikle açılmalı herkes rahat etsin.

14.00’de Bornova metroda peronlarda toplam 2 otobüs vardı. Gelen tüm araçlar çakılı kalktı. 59-259’ta ise tamamen otobüs yoktu

14.00’de Bornova metroda peronlarda toplam 2 otobüs vardı. Gelen tüm araçlar çakılı kalktı. 59-259’ta ise tamamen otobüs yoktu
Ben de dün 14.00'te bornova metrodaydım o zaman arka arkaya iki 268 bekliyordu 259 çakılıya yakın baya dolu kalktı, 59 daha yeni gelmişti oraya, 565 ve 585 de çok kalabalık kalktı 533 de çakılı gibiydi.

Ben de dün 14.00'te bornova metrodaydım o zaman arka arkaya iki 268 bekliyordu 259 çakılıya yakın baya dolu kalktı, 59 daha yeni gelmişti oraya, 565 ve 585 de çok kalabalık kalktı 533 de çakılı gibiydi.
14.00’teki 268 çakılı kalktı. 565 zaten 2 araç vardı ikisi üst üste kalktı.Mesai bitiyorken 468-566-584 gibi hatları çalıştırmaları lazımdı. Şimdi bu hatlar akşamüstü boş gider.

14.00’teki 268 çakılı kalktı. 565 zaten 2 araç vardı ikisi üst üste kalktı.Mesai bitiyorken 468-566-584 gibi hatları çalıştırmaları lazımdı. Şimdi bu hatlar akşamüstü boş gider.
Bugün sizin anlattığınıza göre dünden daha kalabalık zaten mesailer erken bittiğinden normal.

Geri
Üst Alt