Fazla alternatifi olunca kullanılmaması gayet normal534e bende üzülüyorum çok işlevli bir hat aslında H. Pınardam bile zor ayakta yolcu oluyor
Fazla alternatifi olunca kullanılmaması gayet normal534e bende üzülüyorum çok işlevli bir hat aslında H. Pınardam bile zor ayakta yolcu oluyor
Kaç seferden bir bilmiyorum ama f.altaydan başladığı çok iyi oluyor. Fahrettin Altayda oturan biri olarak söylemeliyim ki bazen metro çakılı geliyor fahrettin altaya bu seferde f.altayda direkt doluyor metro. Yaklaşık 1 hafta önce m1 kullandığım da hem Narlıdere hem Evka3 yönü kalabılıktı. O gün 2 dk da 2 metro gelmişti ve doluydu hepsi biri narlıdereye gitti diğeri de F.altayda kaldı. 534 35 dk da bir klakıyor kim bekler ki onu 502 599 en fazla 10 dk bir geliyor ya da 533 ile Bornovaya gider ordan metro yaparım.bugün 14:30 da m1 Hatay-Bornova arası kalabalık gittik. Çankayadan itibaren çakılı oldu.
Ancak 5 dakikada bir kaymakamlık seferleri çalışıyorken araya F.Altay seferleride kaynamış onu çözemedim.
533 Bornova metro-Şehir hastanesi ring hattını ilk defa kullandım. Ama bugün otobüs sayısı az diye şoför şikayetçiydi.
14:56 bornovadan kalkması gerekirken 15:05 te kalktı. Çakılı gittik.
Şehir hastanesinde gözlemdiğim kadarıyla 532-535-599-502 çok sık kullanılıyor. Ve bu dört hat şehir hastanesinden çakılı şekilde hareket ediyor.
534 gibi hat değer bilinmiyor bu üzdü maalesef.
Dönüşte 20:30 da m1 Bornova-Balçova istasyonları arası çakılı gittik. Çoğunluk F.Altay ve Balçovada indi.
Zaten şehitlikten metro dolu geliyor. Ayrıca metrodan sonra balçovaya giren otobüsler soloya döndü. 5 ve 7 az çalışıyor. O bölgede tek sık çalışan 480,551,971 ve 6 numaralar.Batı hatları narlıdereye çekilince metro kaymakamlıktan bile çakılı kalkabilir.
Yeni olmasını istediğin ismi yaz düzenleyeyimBu başlığa dolmuş izban falan direk tüm ulaşım araçları bı eklesek olur mu düzenleri misin başlığı @Rick Grimes
İzmir Otobüs/Dolmuş/Vapur/Metro/Tramvay/İzban Güncel Yoğunluk DurumuYeni olmasını istediğin ismi yaz düzenleyeyim
Narlıdere trafiğinde zaman kaybetmektense direkt metroyla gitmek daha iyi.Zaten şehitlikten metro dolu geliyor. Ayrıca metrodan sonra balçovaya giren otobüsler soloya döndü. 5 ve 7 az çalışıyor. O bölgede tek sık çalışan 480,551,971 ve 6 numaralar.
14:00 da m1 deydim. Konak-Balçova arası yine çakılı gittik. 480 de orta seviye kalabalık vardı.
F.altay bu kadar yoğun olma nedeni bu zaten kalabalık bir yer aynı zaman da zaten fahrettin altayBatı hatları narlıdereye çekilince metro kaymakamlıktan bile çakılı kalkabilir.
535'in sefer sıklığı çok az 45 dakikada bir çakılı olmasına rağmen hala sefer sıklığını artırmadılar.bugün 14:30 da m1 Hatay-Bornova arası kalabalık gittik. Çankayadan itibaren çakılı oldu.
Ancak 5 dakikada bir kaymakamlık seferleri çalışıyorken araya F.Altay seferleride kaynamış onu çözemedim.
533 Bornova metro-Şehir hastanesi ring hattını ilk defa kullandım. Ama bugün otobüs sayısı az diye şoför şikayetçiydi.
14:56 bornovadan kalkması gerekirken 15:05 te kalktı. Çakılı gittik.
Şehir hastanesinde gözlemdiğim kadarıyla 532-535-599-502 çok sık kullanılıyor. Ve bu dört hat şehir hastanesinden çakılı şekilde hareket ediyor.
534 gibi hat değer bilinmiyor bu üzdü maalesef.
Dönüşte 20:30 da m1 Bornova-Balçova istasyonları arası çakılı gittik. Çoğunluk F.Altay ve Balçovada indi.
535 aslında sadece şehir hastanesi için kullanılmıyor mesela çiğliden girne pazarının olduğu bölgeye sadece 535 gidiyor ben girne caddesine çıkmak için 535 kullanıyorum mesela535'in sefer sıklığı çok az 45 dakikada bir çakılı olmasına rağmen hala sefer sıklığını artırmadılar.
Evet ondan dolayı çok işlevli bir hat ama seferleri yetersiz en azından 30 dakikada bir yapılmalı.535 aslında sadece şehir hastanesi için kullanılmıyor mesela çiğliden girne pazarının olduğu bölgeye sadece 535 gidiyor ben girne caddesine çıkmak için 535 kullanıyorum mesela
F.Altay'da tramvay da var, bence bunu yapmaları biraz zorBatı hatları narlıdereye çekilince metro kaymakamlıktan bile çakılı kalkabilir.
Zor değil.F.Altay'da tramvay da var, bence bunu yapmaları biraz zor
bende bugün 13.50 Egekent 2 kalkışlı 128 e bindim 14.02 de Ege durağından bindim 14.14 de Jandarma Durağında indim428 daha Egekent 2'deyken çok kalabalık körüklü otobüs olduğu halde birazdan çakılacak pazarları böyle oluyordu da cumartesi bu kadar kalabalık olacağını düşünmemiştim.
BIT 001 128'in sabiti her gün çalışıyor görüyorum dediğiniz gibi çok sağlam bir araç değil.bende bugün 13.50 Egekent 2 kalkışlı 128 e bindim 14.02 de Ege durağından bindim 14.14 de Jandarma Durağında indim
otobüs Akiaydı BIT 001 di galiba plakası otobüs boştu 5-6 boş koltuk vardı. Otobüs aşırı şekilde titriyor ve sallanıyordu içerideki kapakların vidaları tam sıkılmamış olacakki seste geliyordu otobüs sallandıkça.
Sizin bu 428 sorununu çözmek için proje geliştiriyorum inşallah oraları rahatlatıcaz428'le şu an eve dönüyorum temsa geliyor diye çakılı olacak sandım ama beklediğimden baya az kalabalık ayakta 10 15 kişi var koltuklar dolu.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.