Tema düzenleyici

İzmir Otobüs/Dolmuş/Vapur/Metro/Tramvay/İzban Güncel Yoğunluk Durumu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Desinler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Egekent 2'den Halkapınar'a kadar izban işkence oldu 07.30'da bindim. Ata sanayide çakıldı Demirköprü'de binemeyenler oldu Halkapınar'a kadar hep böyle tıklım tıklım gitti. Metro da çok gecikti o da kesin çakılı olacak herkes binemeyecek.
Yağmurlar başlayınca Millet izban ve metroya yığılıyor. İzbanda aktarma kalkınca yolcu azalır diyenlere gülüyordum.

Yağmurlar başlayınca Millet izban ve metroya yığılıyor. İzbanda aktarma kalkınca yolcu azalır diyenlere gülüyordum.
912 için ilk duraktan çakılı olarak kalkmasını bekliyordum 800 içinde ona benzer düşüncem vardı ne yalan söyliyim.

Kemalpaşa hatları yoğunluğu
988
orta dolulukta bütün koltuklar dolu ayakta giden 3 5 kişiydi bütün gün bu şekilde devam etti

766
Kemalpaşadan kalkan 17.00 seferi doluydu günün geri kalanında neredeyse bomboş

769
Akşam saatlerinde daha fazla doldu ancak 988 gibi sadece koltuklar doluydu

768
Günlük işleyişinde ortalama bir doluluktaydı ne az ne çok

Kemalpaşa güncel hat yoğunluğu
988
Evka 3 kalkışlı 08.00 seferi çakılıydı

766
Kemalpaşa kalkışlı 08.00 seferinde 6 7 kişi vardı

Diğer hatlara denk gelmedim

Dün için yazabiliyorum şuan. Dün akşam 17:00-19:00 arası Balatçık civarında 800-602-608 her seferi çakılı olarak geçti. 820-827 sakindi.

Bugün sabah 07.41'de Egekent 2'den bindiğim izban Çiğli'de çakıldı Halkapınar'a kadar üst üste gittik insanlar ittire ittire bindi ardından bir metro çakılı geldi binemeyen çok oldu ardından gelen biraz daha rahattı ona bindim.

Bugün sabah 07.41'de Egekent 2'den bindiğim izban Çiğli'de çakıldı Halkapınar'a kadar üst üste gittik insanlar ittire ittire bindi ardından bir metro çakılı geldi binemeyen çok oldu ardından gelen biraz daha rahattı ona bindim.
bende o izbandaydim sabah cekilmiyor cok sukur menemenden biniyorum oturcak yer oluyor

Geri
Üst Alt