Egekent 2'den oturacak yer kalmıyor ancak 9 vagonlu gelirse onun en arkası boş oluyor 6 vagonlu olduğunda zaten Egekent 2'ye ayakta yolcu ile geliyorbende o izbandaydim sabah cekilmiyor cok sukur menemenden biniyorum oturcak yer oluyor
Egekent 2'den oturacak yer kalmıyor ancak 9 vagonlu gelirse onun en arkası boş oluyor 6 vagonlu olduğunda zaten Egekent 2'ye ayakta yolcu ile geliyorbende o izbandaydim sabah cekilmiyor cok sukur menemenden biniyorum oturcak yer oluyor
evet arasira menemende bile oturacak yer bulamiyorum aliaga-cumaovasi treni gelinceEgekent 2'den oturacak yer kalmıyor ancak 9 vagonlu gelirse onun en arkası boş oluyor 6 vagonlu olduğunda zaten Egekent 2'ye ayakta yolcu ile geliyor
Çok şükür İzban'dan kurtuldum ya. 7.40 aracına Demirköprü'de binemeyecek olsam herhalde (argo/küfür saydırıp) Bostanlı İskele - Konak - 490 yapardımBugün sabah 07.41'de Egekent 2'den bindiğim izban Çiğli'de çakıldı Halkapınar'a kadar üst üste gittik insanlar ittire ittire bindi ardından bir metro çakılı geldi binemeyen çok oldu ardından gelen biraz daha rahattı ona bindim.
Benim alternatifim yok alternatiflerde süre çok uzuyor. Sabah 800 yapsam onda da trafik sıkıntısı var çok uzun sürer farklı olarak 428 + vapur + M1 veya 428 + 290 yapabilirim öyle de süre çok uzuyor ve 428'in kalabalığı da sabah çekilmez halde oluyor izbandan başka çare yok.Çok şükür İzban'dan kurtuldum ya. 7.40 aracına Demirköprü'de binemeyecek olsam herhalde (argo/küfür saydırıp) Bostanlı İskele - Konak - 490 yapardım![]()
Olaydan sonra normal çok sıkıntı olacak.820 harmandalı yönüne çakılı 2 duraktır yolcu alamıyor.
20.45'te nasıl çakılı normalde bindiğimde boş denk geliyordu. Geçen sene sabahları 07.50 gibi poligondan biniyordum boş oluyordu artık demek Narlıdere tarafı da çok kullanılmaya başlayınca kalabalık artmış.bugün akşam saatlerinde m1 deydim.
19:55 te Hatay-Basmane arası orta seviye kalabalık vardı. F.Altay treni olduğunu düşündüm. Ekran çalışmıyordu.
20:45 Basmane-Çağdaş arası Balçovaya kadar metro çakılı gitti.
Geçen yıl 11 saat bir F.Altay bir kaymakamlık seferleri işleyince metro trafiği arapsaçı gibi oluyordu. Yaz tatilinden beri sabah 4 saat akşam 4 saat seferler bu şekilde işleyince özellikle kaymakamlık ve f.altay yönü düzene girmiş oldu. Bu arada sabahları Şehitlikten Balçovaya metro çok kalabalık geliyor. F.Altayda zor biniliyor diyebiliriz.
Şuan yine m1deyim akşam 8-10 arası Şehitlik-Balçova arası koltuklar dolu geldi. Az önce çağdaştan bindim. Koltuklar tamamen dolu.bugün akşam saatlerinde m1 deydim.
19:55 te Hatay-Basmane arası orta seviye kalabalık vardı. F.Altay treni olduğunu düşündüm. Ekran çalışmıyordu.
20:45 Basmane-Çağdaş arası Balçovaya kadar metro çakılı gitti.
Geçen yıl 11 saat bir F.Altay bir kaymakamlık seferleri işleyince metro trafiği arapsaçı gibi oluyordu. Yaz tatilinden beri sabah 4 saat akşam 4 saat seferler bu şekilde işleyince özellikle kaymakamlık ve f.altay yönü düzene girmiş oldu. Bu arada sabahları Şehitlikten Balçovaya metro çok kalabalık geliyor. F.Altayda zor biniliyor diyebiliriz.
Otobüs grevi ve kış seferlerinde kaymakamlık seferlerinin aktif olması etkili oldu. Ama daha çok reklamını yapan otobüs greviydi.Narlıdere uzatması artık iş yapmaya başladı diyebiliriz sabahtan bende m1 e binicem f. Altay durağından narlıdereden gelirse eğer yoğunluğu bende yazarım.
Bende ekleyim sabah f.altayda narlıdere yönü ve evka 3 yönü çok kalabalıktı.YalinGoztepe35 sabah m1 e binmeme gerek kalmadı ondan yoğunluğu yazamadım. 510 ağzına kadar doluydu f.altay meydanda
Yüzbaşı İbrahim Hakkı-Altınyol yoluyla gidiyor.534 gibi hat değer bilinmiyor bu üzdü maalesef.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.