Tema düzenleyici

İzmir Otobüs/Dolmuş/Vapur/Metro/Tramvay/İzban Güncel Yoğunluk Durumu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Desinler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün sabah 07.41'de Egekent 2'den bindiğim izban Çiğli'de çakıldı Halkapınar'a kadar üst üste gittik insanlar ittire ittire bindi ardından bir metro çakılı geldi binemeyen çok oldu ardından gelen biraz daha rahattı ona bindim.
Çok şükür İzban'dan kurtuldum ya. 7.40 aracına Demirköprü'de binemeyecek olsam herhalde (argo/küfür saydırıp) Bostanlı İskele - Konak - 490 yapardım :D

Çok şükür İzban'dan kurtuldum ya. 7.40 aracına Demirköprü'de binemeyecek olsam herhalde (argo/küfür saydırıp) Bostanlı İskele - Konak - 490 yapardım :D
Benim alternatifim yok alternatiflerde süre çok uzuyor. Sabah 800 yapsam onda da trafik sıkıntısı var çok uzun sürer farklı olarak 428 + vapur + M1 veya 428 + 290 yapabilirim öyle de süre çok uzuyor ve 428'in kalabalığı da sabah çekilmez halde oluyor izbandan başka çare yok.

bugün akşam saatlerinde m1 deydim.
19:55 te Hatay-Basmane arası orta seviye kalabalık vardı. F.Altay treni olduğunu düşündüm. Ekran çalışmıyordu.
20:45 Basmane-Çağdaş arası Balçovaya kadar metro çakılı gitti.

Geçen yıl 11 saat bir F.Altay bir kaymakamlık seferleri işleyince metro trafiği arapsaçı gibi oluyordu. Yaz tatilinden beri sabah 4 saat akşam 4 saat seferler bu şekilde işleyince özellikle kaymakamlık ve f.altay yönü düzene girmiş oldu. Bu arada sabahları Şehitlikten Balçovaya metro çok kalabalık geliyor. F.Altayda zor biniliyor diyebiliriz.

19:55 te Hatay-Basmane arası orta seviye kalabalık vardı. F.Altay treni olduğunu düşündüm. Ekran çalışmıyordu.

Geçen yıl 11 saat bir F.Altay bir kaymakamlık seferleri işleyince metro trafiği arapsaçı gibi oluyordu. Yaz tatilinden beri sabah 4 saat akşam 4 saat seferler bu şekilde işleyince özellikle kaymakamlık ve f.altay yönü düzene girmiş oldu. Bu arada sabahları Şehitlikten Balçovaya metro çok kalabalık geliyor. F.Altayda zor biniliyor diyebiliriz.
20.45'te nasıl çakılı normalde bindiğimde boş denk geliyordu. Geçen sene sabahları 07.50 gibi poligondan biniyordum boş oluyordu artık demek Narlıdere tarafı da çok kullanılmaya başlayınca kalabalık artmış.

Şuan yine m1deyim akşam 8-10 arası Şehitlik-Balçova arası koltuklar dolu geldi. Az önce çağdaştan bindim. Koltuklar tamamen dolu.

Narlıdere uzatması artık iş yapmaya başladı diyebiliriz sabahtan bende m1 e binicem f. Altay durağından narlıdereden gelirse eğer yoğunluğu bende yazarım.
Otobüs grevi ve kış seferlerinde kaymakamlık seferlerinin aktif olması etkili oldu. Ama daha çok reklamını yapan otobüs greviydi.

Bugün Bornova metrodan 19.43’te kalkan 268 çakılı değildi. Otobüs yaklaşık 55 kişiydi. Normalde 358’e binerim diye düşünmüştüm.

bugün 14:30 da m1 Hatay-Bornova arası kalabalık gittik. Çankayadan itibaren çakılı oldu.
Ancak 5 dakikada bir kaymakamlık seferleri çalışıyorken araya F.Altay seferleride kaynamış onu çözemedim.
533 Bornova metro-Şehir hastanesi ring hattını ilk defa kullandım. Ama bugün otobüs sayısı az diye şoför şikayetçiydi.
14:56 bornovadan kalkması gerekirken 15:05 te kalktı. Çakılı gittik.
Şehir hastanesinde gözlemdiğim kadarıyla 532-535-599-502 çok sık kullanılıyor. Ve bu dört hat şehir hastanesinden çakılı şekilde hareket ediyor.
534 gibi hat değer bilinmiyor bu üzdü maalesef.

Dönüşte 20:30 da m1 Bornova-Balçova istasyonları arası çakılı gittik. Çoğunluk F.Altay ve Balçovada indi.

Geri
Üst Alt