Tema düzenleyici

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben şahsen oralıyım nedeni şu,
Yanyoldan 236 geçiyor, anayoldan 36, o Yanyol kısmı harici aynı yoldan gidiyor, o yüzden 236 boş gidiyor, 36 daha kullanılıyor,
Hem yıkılan evlerden dolayı orada yol kullanılamıyor hemde dediği gibi 36 daha işlek kullanılıyordu. 236 yı bende anlam veremiyordum. Mantıklı olmuş. Bu gidişle 234 te kapanır.

234'ü daha kullanışlı yapabilecek bir yol buldum, sanırım,

234-Koşu İzban-Ballıkuyu (ring)

Akdoğan Cd.-Mehmet Akif Cd.-Yeşildere Cd.-Gaziler Cd.-Yeşildere-1039b Sk.-Ballıkuyu Cd.-Hacı Ali Efendi Cd.-989 Sk.-997 Sk.-Rakım Erkutlu Cd.-(istenirse 574 Sk.'dan da geçebilir) Eşrefpaşa Cd.-Mehmet Akif Cd.-Akdoğan Cd.-
Eğer olursa kapanma riski falan duymaz bence, ama ESHOT kârını düşünürse pazartesiye bu aracı göremeyebiliriz diyecektim ama zaten gören yok ki aracı😂

"29 Temmuz 2025 Salı 09:00 dan itibaren geçerli olmak üzere; 754 No.lu Bozalan-Menemen Aktarma Merkezi, 755 No.lu Süleymanlı-Menemen Aktarma Merkezi ve 758 No.lu Çukurköy-Menemen Aktarma Merkezi İztaşıt hatlarımızda zorunlu olarak güzergah değişikliğine gidilecektir."
Çukurköy Yolu Kanal Bağlantısı.jpg

"29 Temmuz 2025 Salı 09:00 dan itibaren geçerli olmak üzere; 754 No.lu Bozalan-Menemen Aktarma Merkezi, 755 No.lu Süleymanlı-Menemen Aktarma Merkezi ve 758 No.lu Çukurköy-Menemen Aktarma Merkezi İztaşıt hatlarımızda zorunlu olarak güzergah değişikliğine gidilecektir."
Ekli dosyayı görüntüle 75320
Bu arada şimdi Gökdere tarafı yanıyor,277-290-390 vb. Hatların seferleri iptal edilmiş midir?

1753716263115.png

Anadolu Caddesinden geçse ya şu hatlar Bayraklıdan nasıl binsin insanlar otobüse, Turan'a, Piyale'ye mi yürüsünler en azından 330 ve 543 oradan geçseymiş Adnan Kahveci Kavşağı yokken oradan gidiyorlardı zaten

Ekli dosyayı görüntüle 75334
Anadolu Caddesinden geçse ya şu hatlar Bayraklıdan nasıl binsin insanlar otobüse, Turan'a, Piyale'ye mi yürüsünler en azından 330 ve 543 oradan geçseymiş Adnan Kahveci Kavşağı yokken oradan gidiyorlardı zaten
Kaymakamlık önündeki durak çok fazla yolcunun beklemesine müsait değil, Piyale'den U dönüşü aldırılabilirdi.

• Beğen
Tepkiler: Kav
conectolar da giderse körüklü olarak kent ve solaris kalacak,aslında baya acı verici çünkü izmir geçmişte körüklü cennetiymiş resmen

Konu sahibi
conectolar da giderse körüklü olarak kent ve solaris kalacak,aslında baya acı verici çünkü izmir geçmişte körüklü cennetiymiş resmen
Conecto gitsin zatenn Citaronun tEMU versiyonu (2.nesil) İzmire 388 koruklu (3 ihale hepainde farkli bir marka)503 solo(4 ihale farkli marka) 168 midi/minibus yeter

Körüklü otobüs bize çok lazım, şu anda mevcut körüklü otobüsler yeterli olmuyor, imkan varsa şu anki gidecek Conectolardan daha fazla sayıda körüklü alınmalı, hem merkezde hem de Bergama'ya ve Foça'ya körüklü otobüsler lazım.

Geri
Üst Alt