Eskisi gibi olur herhaldeAcaba M2 Deü Kampüs istasyonu açılınca kampüse giren otobüs hatları nasıl düzenlenecek ? 412'nin işlevi artar diye düşünüyorum ve belki 878 gibi bazı hatlar kaldırılabilir.
o bölge hakkında bir bilgim yok sizce neden mantıklı bir hareket olmuş bu?İptal edilmesi yerinde bir karar olmuş.
Ben şahsen oralıyım nedeni şu,o bölge hakkında bir bilgim yok sizce neden mantıklı bir hareket olmuş bu?
36 varken bu hatta gerek yoktu.o bölge hakkında bir bilgim yok sizce neden mantıklı bir hareket olmuş bu?
O da bu gidişle sessiz sedasız kapanırsa şaşırmamYanyoldan geçirme fikri zaten başran beri gereksizdi, bakalım, darısı 234'ün başına,
234'ü şu ana dek 1 kere gördüm, o da Eşrefpaşa'da rsstgele otobüs beklerken,O da bu gidişle sessiz sedasız kapanırsa şaşırmam![]()
15 Temmuz'da 491 binmeye Esbaş'a gitmiştim, meğer hat çalışmıyormuş, büyük hayal kırıklıgına uğradım, sonra gittim 891'e bindimBeklesen denk gelmez. Aynı 491 gibi.
O da mı kapandı ?15 Temmuz'da 491 binmeye Esbaş'a gitmiştim, meğer hat çalışmıyormuş, büyük hayal kırıklıgına uğradım, sonra gittim 891'e bindim
1 günlük, 16 Temmuz'da geri açıldı,O da mı kapandı ?
Şu ana kadar hiçbir hattın kapandığını Eshot'un sitesinde duyuru olarak görmedim.236 Şirinyer Akt. - Gümrük hattı hiçbir duyuru paylaşılmadan iptal edilmiş eshot resmi sitesindede görünmüyor.
En son 708le 921i yazmışlardı herhalde başka var mı hatırlamıyorum.Şu ana kadar hiçbir hattın kapandığını Eshot'un sitesinde duyuru olarak görmedim.
O hattı uzatmazlardı 36ya besleme hat gibiydi zaten. Kapatılması bir sıkıntı yaşatmaz.236'ya revize getirselerdi, şakkadak kapatmasalardı, misal Şirinyer yerine Karabağlar civarına gitseydi, Gümrük yerine başka bir yerde stop etseydi,
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.