Valla 533 ile 680’i toplasan etmez derecede neredeyseBu hat zamanında birinci sırada boşuna değildi. Şimdi ise yolcu yok..
Valla 533 ile 680’i toplasan etmez derecede neredeyseBu hat zamanında birinci sırada boşuna değildi. Şimdi ise yolcu yok..
Eminmisin? Umutun söylediği doğru 2017-2020 arası 969'u kullandım. Her sabah 4 durak kadar sıra oluyordu. Yani 680 daha okadar popüler değildi. Ayrıca 480 den otobüsler çekilip 969 a veriliyordu öyle telafi oluyordu. Metrodan önce 969 Balçovanın belkemiği gibiydi. 8'e girecek bütün körüklüler 969'a giriyordu. İki hat 969'un kenarından geçemezdi o dönem.Valla 533 ile 680’i toplasan etmez derecede neredeyse
Bükebilecek biri varsa(imkansız)969 dan sonra 680 çok fazla çakılıydı arka arkaya gelen 2 körüklü 1 solo çakılıydı 800 açılınca yeni kral 800 oldu 800 ün elini kim bükebilecek.
533 ve 268 asla 800 le yarışabilecek kapasitede yolcu taşımıyor 800 6 ilçeden geçiyor.Bükebilecek biri varsa(imkansız)
Ama yeni 800 olma yolunda 533 ile 268 yarışır gibi
602,608 ve 660 açılmasaydı 800 daha da yoğun olurdu bu hatlar biraz destek oluyor.533 ve 268 asla 800 le yarışabilecek kapasitede yolcu taşımıyor 800 6 ilçeden geçiyor.
800 artık Tatlısu kavşağından dönerse Eshot-İztaşıt karşılıklı sefer yapıp Eshot körüklü yollar mı?602,608 ve 660 açılmasaydı 800 daha da yoğun olurdu bu hatlar biraz destek oluyor.
Sanmıyorum hem Eshot araç yetersizliği yaşadığı için hem de İztaşıt'ın buna izin vereceğini düşünmediğim için herhalde körüklü çalışmaz. Belki 912'nin körüklüleri 800'e verilir diyeceğim ama bu da 912 kullanana çok sorun yaşatır ama 800 A tarifesine geçse yapılabilir aslında zaten artık 912'nin seferleri azaldı ve çoğu zaman aşırı kalabalık olmuyor yoğunluk daha çok 800'de.800 artık Tatlısu kavşağından dönerse Eshot-İztaşıt karşılıklı sefer yapıp Eshot körüklü yollar mı?
975’te bir dönem yapılmıştı. 800 için de yapılsa fena olmaz benceSanmıyorum hem Eshot araç yetersizliği yaşadığı için hem de İztaşıt'ın buna izin vereceğini düşünmediğim için herhalde körüklü çalışmaz.
Olabilir, 34 nolu koop da ona karşılık Karşıyaka hatlarına giriverir.Sanmıyorum hem Eshot araç yetersizliği yaşadığı için hem de İztaşıt'ın buna izin vereceğini düşünmediğim için herhalde körüklü çalışmaz. Belki 912'nin körüklüleri 800'e verilir diyeceğim ama bu da 912 kullanana çok sorun yaşatır ama 800 A tarifesine geçse yapılabilir aslında zaten artık 912'nin seferleri azaldı ve çoğu zaman aşırı kalabalık olmuyor yoğunluk daha çok 800'de.
iztaşıt ilk geldiği zaman iadeli otobüsler hep 800,608,756,602 ye verilmişti 750 ye 2 otobüs kalınca haftaiçi eshot destekliyordu iadeli otokarlarla975’te bir dönem yapılmıştı. 800 için de yapılsa fena olmaz bence
Yani şimdi de imkansız bir şey değil di mi ben buradan öyle çıkarım yaptımiztaşıt ilk geldiği zaman iadeli otobüsler hep 800,608,756,602 ye verilmişti 750 ye 2 otobüs kalınca haftaiçi eshot destekliyordu iadeli otokarlarla
eshot 2-3 körüklü yollasa bile yeter diye düşünüyorum zaten tatlısudan dönünce sefer süreleri 8 dakika azacaktır.800 artık Tatlısu kavşağından dönerse Eshot-İztaşıt karşılıklı sefer yapıp Eshot körüklü yollar mı?
bence değil çünkü eskiden olmuş şimdi neden olmasın eshot kendine yeni otobüs alınca belki yapabilir.Yani şimdi de imkansız bir şey değil di mi ben buradan öyle çıkarım yaptım
Geçmiş olsunBağırsak enfeksiyonu geçirdiğim için bugün bakamadım yarın belki bakarım. 8 ve 510 olduğu için bazı seferleri aparatlı olması normal.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.