Tema düzenleyici

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla 533 ile 680’i toplasan etmez derecede neredeyse
Eminmisin? Umutun söylediği doğru 2017-2020 arası 969'u kullandım. Her sabah 4 durak kadar sıra oluyordu. Yani 680 daha okadar popüler değildi. Ayrıca 480 den otobüsler çekilip 969 a veriliyordu öyle telafi oluyordu. Metrodan önce 969 Balçovanın belkemiği gibiydi. 8'e girecek bütün körüklüler 969'a giriyordu. İki hat 969'un kenarından geçemezdi o dönem.

800 artık Tatlısu kavşağından dönerse Eshot-İztaşıt karşılıklı sefer yapıp Eshot körüklü yollar mı?
Sanmıyorum hem Eshot araç yetersizliği yaşadığı için hem de İztaşıt'ın buna izin vereceğini düşünmediğim için herhalde körüklü çalışmaz. Belki 912'nin körüklüleri 800'e verilir diyeceğim ama bu da 912 kullanana çok sorun yaşatır ama 800 A tarifesine geçse yapılabilir aslında zaten artık 912'nin seferleri azaldı ve çoğu zaman aşırı kalabalık olmuyor yoğunluk daha çok 800'de.

Sanmıyorum hem Eshot araç yetersizliği yaşadığı için hem de İztaşıt'ın buna izin vereceğini düşünmediğim için herhalde körüklü çalışmaz. Belki 912'nin körüklüleri 800'e verilir diyeceğim ama bu da 912 kullanana çok sorun yaşatır ama 800 A tarifesine geçse yapılabilir aslında zaten artık 912'nin seferleri azaldı ve çoğu zaman aşırı kalabalık olmuyor yoğunluk daha çok 800'de.
Olabilir, 34 nolu koop da ona karşılık Karşıyaka hatlarına giriverir.

Geri