Konak’ta stop etse keşke
mevlanada yarın ulaşım çökücek
Büyük geldiler abiiiiiii
E diğer araçlar ne olacak
hep böyle kalacakmı acabaa
hep böyle kalacakmı acabaa
öyle olsa daha iyi olur çünkü 268in son durağı ıssız ve tenha bir yerde hem şöforler için hemde binen vatandaş için daha iyi olurhep böyle kalacakmı acabaa
sağ tarafta kalan petek kafe iptal edilse ve ileride kalan siren kafenin olduğu yerde otobüs garajına çevrilse olmaz mı?Yarın Bornova metroda kaos olacağı belli. Muhtemelen Bornova’da peronlar yetersiz kaldığı için peronları büyütecekler.
Ben şu anda Doğanlar’dan aynı yerden kalkıp Yeşil Köşk’ten direkt Evka-3’e gidecek diye anladım. Bu durumda hat başına 3-4 otobüs takviye edilmesi gerekecek. Yeni güzergah detayı verilmemiş ama 2 gündür otobüsler Mevlana içine girmediğinden kaos vardı.
Ovvv büyük olay Merkezdekiler dolmuşlara akın eder
Neden diğer kapının oradaki kaldırım yerine otobüs durağı yapmıyorlar?Yarın Bornova metroda kaos olacağı belli. Muhtemelen Bornova’da peronlar yetersiz kaldığı için peronları büyütecekler.
Ben şu anda Doğanlar’dan aynı yerden kalkıp Yeşil Köşk’ten direkt Evka-3’e gidecek diye anladım. Bu durumda hat başına 3-4 otobüs takviye edilmesi gerekecek. Yeni güzergah detayı verilmemiş ama 2 gündür otobüsler Mevlana içine girmediğinden kaos vardı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.