Tema düzenleyici

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1768506356198.png

Yarın Bornova metroda kaos olacağı belli. Muhtemelen Bornova’da peronlar yetersiz kaldığı için peronları büyütecekler.

Ben şu anda Doğanlar’dan aynı yerden kalkıp Yeşil Köşk’ten direkt Evka-3’e gidecek diye anladım. Bu durumda hat başına 3-4 otobüs takviye edilmesi gerekecek. Yeni güzergah detayı verilmemiş ama 2 gündür otobüsler Mevlana içine girmediğinden kaos vardı.

Yarın Bornova metroda kaos olacağı belli. Muhtemelen Bornova’da peronlar yetersiz kaldığı için peronları büyütecekler.

Ben şu anda Doğanlar’dan aynı yerden kalkıp Yeşil Köşk’ten direkt Evka-3’e gidecek diye anladım. Bu durumda hat başına 3-4 otobüs takviye edilmesi gerekecek. Yeni güzergah detayı verilmemiş ama 2 gündür otobüsler Mevlana içine girmediğinden kaos vardı.
sağ tarafta kalan petek kafe iptal edilse ve ileride kalan siren kafenin olduğu yerde otobüs garajına çevrilse olmaz mı?
aynısı evka 3 içinde geçerli otopark iptal edilip otobüs garajı yapılabilir

Neden diğer kapının oradaki kaldırım yerine otobüs durağı yapmıyorlar?

Bornova metroda kaos var. 800 ve 390’ın olduğu peronda durakları kaldırıyorlar. Muhtemelen genişletme çalışması yapılacak ve tuvaletleri de başka yere koyacaklar. Hareket memuru ile konuşacaktım lakin çok fazla kişi otobüslerin durumunu sorunca vazgeçtim. Anlık 268-368 şöförleri Yeşil köşk durağında herkesi indiriyor. Hareket memuru da herkesi o durağa yönlendiriyor.

Çok yakında Bornova metrodan yeni hatlar açılabilir. Buna hazırlık yaptıklarını düşünüyorum. Belki de 988 İztaşıt’a geçince Bornova metrodan kalkacak. 800 kadar yoğun bir hat olur.
IMG_3719.jpeg

Geri