Körüklü beklerken bmc gelinceEshot garajdan körüklü vermek yerine kliması kötü olan bir Belde veriyor
Terden ölüyoz. Çok dolu ve Tramvay durağı doluydu ve duramadık birde bir ulti zekalı kişi Tramvaya gitmek için 168'e binmiş
3 tane belde saydım bugün 168de bir tanesi U5679 plakalı 08-019 du performansı bitik bir beldeTerden ölüyoz. Çok dolu ve Tramvay durağı doluydu ve duramadık birde bir ulti zekalı kişi Tramvaya gitmek için 168'e binmiş
Belde'nin dr arızalanma riski varmış kafayı yiycem. En azından otobüsteki eve gitmeye çalışan kadın şoförün esprileri iyi
Benimki yedek araçmış3 tane belde saydım bugün 168de bir tanesi U5679 plakalı 08-019 du performansı bitik bir belde
şimdi baktım 08-019'muş şu an çalışan yokuşta kalırsa şaşırmaBenimki yedek araçmış
Dediğin gibi aracın durumu iyi değil ama yokuş çıktı Ali İhsan Beydeyim şuan. Bakıyım gerçekten 08-019muşimdi baktım 08-019'muş şu an çalışan yokuşta kalırsa şaşırma
Haydaaaa niye kiEvet 08-019muş araç Bi daha hayatta binmem
Bana kalsa hiçbir Beldeye binmem ama mecbur 502'de biniyorumEvet 08-019muş araç Bi daha hayatta binmem
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.