Tema düzenleyici

İzmir - Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatlarında Güncel Yoğunluk Durumu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Desinler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
879 u Esentepe ve Çamlık hayaliniz beni güldürdü. Bir daha binemezdik heralde. Parkur süresi de iki saat olurdu sanırım 😅
Normalde semt garajı Aktepe arası çakılı gidiyor zaten. Meslek lisesinde okul saatlerinde dolu oluyor
Beni şimdi daha da güldürüyor benim hayalim

O bölgeye yeri geliyor 311 ile 945 çakılı geliyor

Onu @Kav hocam, daha iyi bilir
Ben de net bir şey diyemem geçen sene ESHOT çalışanı beyefendi beni HİM'den arayarak Bayraklı Belediyesi ile ortaklaşa asfalt eğimi çalışması yapacaklarını söylemişlerdi ama bir gelişme göremedim en kötü 10m araç alıp geçiştirirler ya da Temsaların yükseklikleriyle oynayıp buraya verirler

Ben de net bir şey diyemem geçen sene ESHOT çalışanı beyefendi beni HİM'den arayarak Bayraklı Belediyesi ile ortaklaşa asfalt eğimi çalışması yapacaklarını söylemişlerdi ama bir gelişme göremedim en kötü 10m araç alıp geçiştirirler ya da Temsaların yükseklikleriyle oynayıp buraya verirler
Le araç alırlar 12 metro hem alçak girişli olmaz mı

Le araç alırlar 12 metro hem alçak girişli olmaz mı
Teker çapı önemli çap büyük olunca araçlar daha yüksekte kalıyor inceleyin BMC Belde araçlarının teker çapı daha büyük olduğu için yüksekteler örneğin EGO'nun MAN Lions Classic'leri de yüksek tabanlı ama BMC Belde gibi yüksekte değiller çünkü teker çapı daha küçük

Lion's City LE verirler, oradaki yolcuyu kurtarır, ama hepsini 502'ye vermiş olurlar 😂

Kentsel dönüşüm sonrası sokak düzeni değişecek oranın, ondan sonra 24 metrelik bile rahat girer.
Başlarsa dediğiniz gibi Akia'nın metrobüsü bile girer imarlar onaylandı artık engel yok gibi sadece firmalarla anlaşması kaldı projeler falan tamam

800 ün sırası caddeye taşmak üzere öyle bir sırası var şu an
268 267 585 565 çakılı kalkıyor.

5 bugün DEÜ Hastane'de paket oldu, 50 kişi falan olduk ama Çağdaş'ta o, sayı, 30'a indi

DEÜ hastanesi durağında çok fazla yolcu oluyor cidden metroda hastaneye çok uzak yapılmış engelli ve yaşlılar için diyorum. Bu arada 969 ve 671 in yolcusunda azalmış okullar açıldı 969 solo hala ve 671 de gittim geldim akşam üzeri çok fazla yoğunlık oluşmadı şöför beyde aynısı dedi 671 in yolcusu çok fazla azaldı diye.

5 bugün DEÜ Hastane'de paket oldu, 50 kişi falan olduk ama Çağdaş'ta o, sayı, 30'a indi
Genelde öyle oluyor ben de hastaneye gittiğim zaman öyle denk geliyor metro çıkışı uzak kaldığından hala daha çoğu kişi otobüsü tercih ediyor.

DEÜ hastanesi durağında çok fazla yolcu oluyor cidden metroda hastaneye çok uzak yapılmış engelli ve yaşlılar için diyorum. Bu arada 969 ve 671 in yolcusunda azalmış okullar açıldı 969 solo hala ve 671 de gittim geldim akşam üzeri çok fazla yoğunlık oluşmadı şöför beyde aynısı dedi 671 in yolcusu çok fazla azaldı diye.
551 çoğu Balçovalıyı, taşıyordur herhalde

Geri
Üst Alt