Daha Aktepe ye gelmeden yine çakılı, Esentepe de olsa F. Altay'a gelmeden çakılı olurdu. Aman aman.Mevlana camiiden depar servis koysalar etki etmezdi![]()
Daha Aktepe ye gelmeden yine çakılı, Esentepe de olsa F. Altay'a gelmeden çakılı olurdu. Aman aman.Mevlana camiiden depar servis koysalar etki etmezdi![]()
Ve hattın tek alternatifi gaziemir - basın sitesi dolmuşuDaha Aktepe ye gelmeden yine çakılı, Esentepe de olsa F. Altay'a gelmeden çakılı olurdu. Aman aman.
O 879 dan daha çok dolaşıyorVe hattın tek alternatifi gaziemir - basın sitesi dolmuşu![]()
Beni şimdi daha da güldürüyor benim hayalim879 u Esentepe ve Çamlık hayaliniz beni güldürdü. Bir daha binemezdik heralde. Parkur süresi de iki saat olurdu sanırım
Normalde semt garajı Aktepe arası çakılı gidiyor zaten. Meslek lisesinde okul saatlerinde dolu oluyor
o hat zaten yeşilyurt için var879 niye böyle dolaşarak gitsin ki? Yenitepe F. Altay var onla gidiliyor.
Ben de net bir şey diyemem geçen sene ESHOT çalışanı beyefendi beni HİM'den arayarak Bayraklı Belediyesi ile ortaklaşa asfalt eğimi çalışması yapacaklarını söylemişlerdi ama bir gelişme göremedim en kötü 10m araç alıp geçiştirirler ya da Temsaların yükseklikleriyle oynayıp buraya verirlerOnu @Kav hocam, daha iyi bilir
Le araç alırlar 12 metro hem alçak girişli olmaz mıBen de net bir şey diyemem geçen sene ESHOT çalışanı beyefendi beni HİM'den arayarak Bayraklı Belediyesi ile ortaklaşa asfalt eğimi çalışması yapacaklarını söylemişlerdi ama bir gelişme göremedim en kötü 10m araç alıp geçiştirirler ya da Temsaların yükseklikleriyle oynayıp buraya verirler
Teker çapı önemli çap büyük olunca araçlar daha yüksekte kalıyor inceleyin BMC Belde araçlarının teker çapı daha büyük olduğu için yüksekteler örneğin EGO'nun MAN Lions Classic'leri de yüksek tabanlı ama BMC Belde gibi yüksekte değiller çünkü teker çapı daha küçükLe araç alırlar 12 metro hem alçak girişli olmaz mı
Lion's City LE verirler, oradaki yolcuyu kurtarır, ama hepsini 502'ye vermiş olurlarBen de net bir şey diyemem geçen sene ESHOT çalışanı beyefendi beni HİM'den arayarak Bayraklı Belediyesi ile ortaklaşa asfalt eğimi çalışması yapacaklarını söylemişlerdi ama bir gelişme göremedim en kötü 10m araç alıp geçiştirirler ya da Temsaların yükseklikleriyle oynayıp buraya verirler
Kentsel dönüşüm sonrası sokak düzeni değişecek oranın, ondan sonra 24 metrelik bile rahat girer.Lion's City LE verirler, oradaki yolcuyu kurtarır, ama hepsini 502'ye vermiş olurlar![]()
Başlarsa dediğiniz gibi Akia'nın metrobüsü bile girer imarlar onaylandı artık engel yok gibi sadece firmalarla anlaşması kaldı projeler falan tamamKentsel dönüşüm sonrası sokak düzeni değişecek oranın, ondan sonra 24 metrelik bile rahat girer.
Artık full körüklü çalışır o hatta.Kentsel dönüşüm sonrası sokak düzeni değişecek oranın, ondan sonra 24 metrelik bile rahat girer.
Halkapınar yönüne 168te paket gidiyordu Manavkuyuda Bornova Ulaşımda sınıfta kalmış bir ilçemiz maalesef800 ün sırası caddeye taşmak üzere öyle bir sırası var şu an
268 267 585 565 çakılı kalkıyor.
Çok yoğun bir nüfus var hem de üstüne lise öğrencileri eklendiği zaman yetersiz kalıyorHalkapınar yönüne 168te paket gidiyordu Manavkuyuda Bornova Ulaşımda sınıfta kalmış bir ilçemiz maalesef
Sadece Bornova değil İzmir'in çoğu ilçesi ulaşımda kötü.Halkapınar yönüne 168te paket gidiyordu Manavkuyuda Bornova Ulaşımda sınıfta kalmış bir ilçemiz maalesef
Genelde öyle oluyor ben de hastaneye gittiğim zaman öyle denk geliyor metro çıkışı uzak kaldığından hala daha çoğu kişi otobüsü tercih ediyor.5 bugün DEÜ Hastane'de paket oldu, 50 kişi falan olduk ama Çağdaş'ta o, sayı, 30'a indi
551 çoğu Balçovalıyı, taşıyordur herhaldeDEÜ hastanesi durağında çok fazla yolcu oluyor cidden metroda hastaneye çok uzak yapılmış engelli ve yaşlılar için diyorum. Bu arada 969 ve 671 in yolcusunda azalmış okullar açıldı 969 solo hala ve 671 de gittim geldim akşam üzeri çok fazla yoğunlık oluşmadı şöför beyde aynısı dedi 671 in yolcusu çok fazla azaldı diye.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.