Tema düzenleyici

İzmir - Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatlarında Güncel Yoğunluk Durumu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Desinler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
536 bornova metroya gir çık yapsa nasıl olur çevreyolunda trafik olmadığı çok fazla zaman kaybı yaşamicaktir.

879 ile yolculuk yaptım semt garajından 5 tane yolcu ile kalktı köşe durağı ile karabağlar mesleki ve teknik anadolu lisesi durağına kadar boş gitti o duraktan sonra dolmaya başladı bozyaka da ağzına kadar dolmuştu sonra hep dolu gitti sonra yeşilyurt hastanesinden sonra boşalta boşalta devam etti. Köşe durağı ilekarabağlar mesleki ve teknik anadolu lisesi arası ne zaman binen veya inen olmuyor. Bana mı hep öyle denk geldi acaba

Konu sahibi
879 ile yolculuk yaptım semt garajından 5 tane yolcu ile kalktı köşe durağı ile karabağlar mesleki ve teknik anadolu lisesi durağına kadar boş gitti o duraktan sonra dolmaya başladı bozyaka da ağzına kadar dolmuştu sonra hep dolu gitti sonra yeşilyurt hastanesinden sonra boşalta boşalta devam etti. Köşe durağı ilekarabağlar mesleki ve teknik anadolu lisesi arası ne zaman binen veya inen olmuyor. Bana mı hep öyle denk geldi acaba
879da normal bir gün

Aksi yönü saat 4'te Göztepe Stadı'na gelene dek dolduruyor

Bir de bu aracın zamanında Esentepe' ye 311 yolundan gitmesini düşünüyordum, yani, çok, gaksız düşünüyormuşum
Bugün bende Çamlık'a çıkıp ordan mı gitse diye düşünmedim değil. 156 gibi çamlığa çıkar ordan 27 gibi iner sonra kendi güzergahından devam etmesini

879 u Esentepe ve Çamlık hayaliniz beni güldürdü. Bir daha binemezdik heralde. Parkur süresi de iki saat olurdu sanırım 😅
Normalde semt garajı Aktepe arası çakılı gidiyor zaten. Meslek lisesinde okul saatlerinde dolu oluyor

Geri
Üst Alt