390 ve 533 ile birleştirdin, tebrikler536 bornova metroya gir çık yapsa nasıl olur çevreyolunda trafik olmadığı çok fazla zaman kaybı yaşamicaktir.
Ama buca trafiğini hesaba katmadın536 bornova metroya gir çık yapsa nasıl olur çevreyolunda trafik olmadığı çok fazla zaman kaybı yaşamicaktir.
Teşekkür ederim Erkinalp Bey390 ve 533 ile birleştirdin, tebrikler
Evet orayı atladım şirinyerden çevreyoluna 32 dakika da gitti çevreyolundan hastaneye 28 dakika gitti.Ama buca trafiğini hesaba katmadın
Direkt 390 Tınaztepe'den Şirinyer'e uzatılsın öyle daha iyi olabilir 536'nın gir çık yapması trafikte zaman kaybettirir.536 bornova metroya gir çık yapsa nasıl olur çevreyolunda trafik olmadığı çok fazla zaman kaybı yaşamicaktir.
879da normal bir gün879 ile yolculuk yaptım semt garajından 5 tane yolcu ile kalktı köşe durağı ile karabağlar mesleki ve teknik anadolu lisesi durağına kadar boş gitti o duraktan sonra dolmaya başladı bozyaka da ağzına kadar dolmuştu sonra hep dolu gitti sonra yeşilyurt hastanesinden sonra boşalta boşalta devam etti. Köşe durağı ilekarabağlar mesleki ve teknik anadolu lisesi arası ne zaman binen veya inen olmuyor. Bana mı hep öyle denk geldi acaba
Aksi yönü saat 4'te Göztepe Stadı'na gelene dek dolduruyor879 ile yolculuk yaptım semt garajından 5 tane yolcu ile kalktı köşe durağı ile karabağlar mesleki ve teknik anadolu lisesi durağına kadar boş gitti o duraktan sonra dolmaya başladı bozyaka da ağzına kadar dolmuştu sonra hep dolu gitti sonra yeşilyurt hastanesinden sonra boşalta boşalta devam etti. Köşe durağı ilekarabağlar mesleki ve teknik anadolu lisesi arası ne zaman binen veya inen olmuyor. Bana mı hep öyle denk geldi acaba
Bir de bu aracın zamanında Esentepe' ye 311 yolundan gitmesini düşünüyordum, yani, çok, haksız düşünüyormuşumAksi yönü saat 4'te Göztepe Stadı'na gelene dek dolduruyor
Bugün bende Çamlık'a çıkıp ordan mı gitse diye düşünmedim değil. 156 gibi çamlığa çıkar ordan 27 gibi iner sonra kendi güzergahından devam etmesiniBir de bu aracın zamanında Esentepe' ye 311 yolundan gitmesini düşünüyordum, yani, çok, gaksız düşünüyormuşum
27 gibi inerse Belde alır gibime geliyorBugün bende Çamlık'a çıkıp ordan mı gitse diye düşünmedim değil. 156 gibi çamlığa çıkar ordan 27 gibi iner sonra kendi güzergahından devam etmesini
27 de temsa gördüm bir iki kere beldelerin zaten son seneleri ne olacak ondan sonra?27 gibi inerse Belde alır gibime geliyor
BMC'nin diğer araçları girsin 27'ye27 de temsa gördüm bir iki kere beldelerin zaten son seneleri ne olacak ondan sonra?
Procityleri demek istediniz galiba. Daha 502 var bakalım onlara ne olacak. 27 güzergahı için illa belde gerekiyorsa 556 gibi iner aşağıyaBMC'nin diğer araçları girsin 27'ye
Narlıdere'nin 27'si lakaplı 6 için de MAN'lar olur gibi
Onu @Kav hocam, daha iyi bilirProcityleri demek istediniz galiba. Daha 502 var bakalım onlara ne olacak.
Yani bence de iyi bir iş olur27 güzergahı için illa belde gerekiyorsa 556 gibi iner aşağıya
879 niye böyle dolaşarak gitsin ki? Yenitepe F. Altay var onla gidiliyor.Bugün bende Çamlık'a çıkıp ordan mı gitse diye düşünmedim değil. 156 gibi çamlığa çıkar ordan 27 gibi iner sonra kendi güzergahından devam etmesini
Bence de, 873 hattı zaten yolundan dolayı rahat kapıyor879 niye böyle dolaşarak gitsin ki? Yenitepe F. Altay var onla gidiliyor.
Bir düşünceydi sadece olmasını istediğimden değil..879 niye böyle dolaşarak gitsin ki? Yenitepe F. Altay var onla gidiliyor.
Mevlana camiiden depar servis koysalar etki etmezdi879 u Esentepe ve Çamlık hayaliniz beni güldürdü. Bir daha binemezdik heralde.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.