D Desinler Paylaşımcı Paylaşımcı 4 Haz 2025 #142 59RS' Alıntı: Grev bitti haydi geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla ... Çok şükür Tepkiler: Ata Bey
berke86 Paylaşımcı Üye 4 Haz 2025 #143 59RS' Alıntı: Grev bitti haydi geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla ... ben de şimdi gördüm,gözümüz aydın arkadaşlar Tepkiler: Desinler ve Ata Bey
59RS' Alıntı: Grev bitti haydi geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla ... ben de şimdi gördüm,gözümüz aydın arkadaşlar
Ata Bey Paylaşımcı Üye 4 Haz 2025 #144 berke86' Alıntı: ben de şimdi gördüm,gözümüz aydın arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun çakılı Bornova Osmangazi dolmuşundan yazarak sevinmek ilginç bir his. Tepkiler: Enstanya ve Desinler
berke86' Alıntı: ben de şimdi gördüm,gözümüz aydın arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun çakılı Bornova Osmangazi dolmuşundan yazarak sevinmek ilginç bir his.
D Doko Üye 4 Haz 2025 #145 Grev bitmedi mi ? Hemen dibinde garaj varken otobüsleri garajdan çıkarmak için neyi bekliyorlar Tepkiler: WowturkeyNeTT
berke86 Paylaşımcı Üye 4 Haz 2025 #146 berke86' Alıntı: hala daha saatlerde değişiklik olmamış sanırım Genişletmek için tıkla ... düzeltme: an itibariyle saatler güncellenmiştir.(481 hattı tekrardan eklenmedi) bu vesileyle yıpratıcı bir sürecin sonuna geldik,gözümüz aydın Tepkiler: Enstanya
berke86' Alıntı: hala daha saatlerde değişiklik olmamış sanırım Genişletmek için tıkla ... düzeltme: an itibariyle saatler güncellenmiştir.(481 hattı tekrardan eklenmedi) bu vesileyle yıpratıcı bir sürecin sonuna geldik,gözümüz aydın