E
Enstanya
Vay be hala duruyor
963ün güzergahı kısaydı aslında çalışabilirdi.Aslında grev için daha kapsamlı güzergahı olan farklı hatlar açılsa güzel olabilir. Mesela otobüs çalışmayan bölgelerden Egekent Aktarma - Bostanlı İskele ve Egekent Aktarma - Halkapınar Metro 2 gibi. Herkes bu hatlara yüklenir, İZBAN ve 800'ün yoğunluğu bir tık azalır. 912 ve 963 grev de olsa çalışmalıydı.
Evetgrev hala devam ediyormu?
çalışan stajyer şöförler veya sendikaya üye olmayan şöförler yokmu?
Çalışan şoför var ama bazıları sanki zorla gelmiş gibi. Konuştuğum şoförde tüm suçun Eshota atıldığı, Bazı belediye şirketlerinin kendilerinden yüksek aldığını söylediçalışan stajyer şöförler veya sendikaya üye olmayan şöförler yokmu?
Eskiden sadece İzulaş kent lf girerdi sinir olurdum o otobüsten bu yüzden nefret ederim ilginçtir ki Bornova-Atatürk Mahallesi-Evka4 çakılı gidiyor268 de Temsa avenue çalışıyor
Şimdi Bornova Metrodayken 2025 Conecto görünce de sinir oluyorum. 268deEskiden sadece İzulaş kent lf girerdi sinir olurdum o otobüsten bu yüzden nefret ederim ilginçtir ki Bornova-Atatürk Mahallesi-Evka4 çakılı gidiyor
268 o kadar doluki millet kapı tarafından eziliyorEskiden sadece İzulaş kent lf girerdi sinir olurdum o otobüsten bu yüzden nefret ederim ilginçtir ki Bornova-Atatürk Mahallesi-Evka4 çakılı gidiyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.