Bir de İZULAŞ'ın Doruk LE'lerini hiç sevmem.
Sürücüleri bu otobüsü hayvan gibi kullanmadığı zamanında yakalarsanız kıyamet o gündür
Sürücüleri bu otobüsü hayvan gibi kullanmadığı zamanında yakalarsanız kıyamet o gündür
dahası,procırt ve avenue ler yerine de otobüsler alınmalı,unutmadan körüklü conectoların da değişmesi lazım. aaa belde de vardı dimi,onlar da yüksek bölge otobüsü bulunana dek kalabilirİzulaşa yeni otobüsler alınmalı
İlk iş kent lf 290 lar gitmelidahası,procırt ve avenue ler yerine de otobüsler alınmalı,unutmadan körüklü conectoların da değişmesi lazım. aaa belde de vardı dimi,onlar da yüksek bölge otobüsü bulunana dek kalabilir
hepsinin yılı birbirine çok yakın,toplu hibe olsa en azından otobüs bakımından zayıf belediyelere destek çıkarİlk iş kent lf 290 lar gitmeli
İztaşıtta otokar sultan var mıydı?İZTAŞIT'taki Otokar Sultan'ları da hiç sevmiyorum. Cidden sıfır konfor. Koltukları çok küçük, ayakta kalınca ayrı bir dert. Kalabalık olduğunda binmek işkence gibi oluyor. Arka kapının olduğu kısımda koltuklar var ama otobüs hafif bir tümsekten geçse bile çok zıplıyor, o kısımda durmak çok rahatsız edici oluyor. Bunlar yerine küçük otobüs olarak Isuzu Novociti Life gibi otobüsler alınsa çok daha iyi olacak.
658 ve 698 lerde vardı bir aralar,köy hatlarında da rastlanabilirİztaşıtta otokar sultan var mıydı?
onlar da var geneli 695 teBenim bildiğim Otokar Centro var iztaşıtta
Hee anladım
848'de de çalışıyor. Hatta bazen 128 ve 749'da da çalışıyor. Eskiden 749'da çok çalışıyordu ama şükürler olsun artık neredeyse her saatte solo otobüs vermeye başladılar.658 ve 698 lerde vardı bir aralar,köy hatlarında da rastlanabilir
752'den gördüm geçenlerde658 ve 698 lerde vardı bir aralar,köy hatlarında da rastlanabilir
HarbidenBu otobüsü de sevmeyen ne biliyim @Enstanya şuradaki başlığı okumasa kalp krizi geçirtir bu tabela
Ekli dosyayı görüntüle 70060
747'de de çok çalışıyor.752'den gördüm geçenlerde
Bugün 330da 2008 modele bindim koltukları konforlu ama. Çoğu klima kapağı kopmuş çalışıyor mu bilinmez. Körüğü gacırdıyor, Tısslıyor,Çok sesli, Ön tarafta Logosu çıkmış, Ve daha kötüsü araçta "Bu aRaç eShot aTölYelerinde yenilenmiştir yazıyordu.Körüklü Connectolar artık çok kötü olmaya başladı. Başlarda iyi kliması ve iyi kokusu vardı.Şimdilerdeise klimasını içeriden biri üflüyor neredeyse.Icler acısı
Onda da komple yenileme yapmıyorlar herhalde 1 2 tane eksik çıkıyor.Bugün 330da 2008 modele bindim koltukları konforlu ama. Çoğu klima kapağı kopmuş çalışıyor mu bilinmez. Körüğü gacırdıyor, Tısslıyor,Çok sesli, Ön tarafta Logosu çıkmış, Ve daha kötüsü araçta "Bu aRaç eShot aTölYelerinde yenilenmiştir yazıyordu.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.