Net olarak Temsa Avenue LF otobüsü. Bu kadar titreyen başka otobüs yoktur diye düşünüyorum.
İZULAŞ ve İZTAŞIT'taki fena değil ama ESHOT'taki berbat. Titremesi çok rahatsız edici.Net olarak Temsa Avenue LF otobüsü. Bu kadar titreyen başka otobüs yoktur diye düşünüyorum.
Evet araçlar temizlenmiyor bunu nasıl fark ettim derseniz Otokar ın birinde yani ilk 67 hattında koltuğa lokmadan şerbet döktü küçük çocuklar ve aynı aracı 543 498 ve 111 de 3 hafta içinde gördüm ve aynı şekilde duruyordu ve halada temizlememişler büyük ihtimalleBu otokar doruk otobüsünde değişik kokuya rastlayan oldu mu hiç? Sanki otobüs sidik gibi kokuyor bir aralar izban koyun kokardı.
Fotoğrafa 5 saniye bakınca procity otobüsü olduğunu anlıyorsun.889 hattından
Ekli dosyayı görüntüle 70031
kimisi sakız izi,kimisi koltuk erime izi,dedim ya malzeme kalitesi berbat diyeBazı koltuklarda da siyah bir şey var yapışmış sanki çıkmıyor belki denk geleniniz vardır.
Heh işte benim bahsettiğimde ondanBazı koltuklarda da siyah bir şey var yapışmış sanki çıkmıyor belki denk geleniniz vardır.
yok bence bu avenue 2013,o soldaki artı gibi çıkıntının ordaki çukura dizimi koyuyordumFotoğrafa 5 saniye bakınca procity otobüsü olduğunu anlıyorsun.
Bi el atsalar da temizleseler bari günde bir sürü insan toplu taşıma kullanıyor. Leke çıkmıyorsa koltuk kılıfını değiştirsinlerHeh işte benim bahsettiğimde ondan
Doğru. Bacak mesafesini hesaplamayı unutmuşum.yok bence bu avenue 2013,o soldaki artı gibi çıkıntının ordaki çukura dizimi koyuyordum
Sadece 33 veya 568 gibi hatlara binsen görmeme ihtimalin yokkimisi sakız izi,kimisi koltuk erime izi,dedim ya malzeme kalitesi berbat diye
ha şu midye kokulu meşhur 33 mü? temiz bir otobüs olsa mucize olur zaten ordaSadece 33 veya 568 gibi hatlara binsen görmeme ihtimalin yok
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.