bende simdi izbanla yaptim2026'da ilk açılışımı 128 ve 800 ile yaptım.
128 Manzara --> Üst Geçit
07.35 seferi
Otokar Kent vardı plakasına bakmadım.
Sadece koltuklar doluydu arkada birkaç çocuk vardı çok yüksek sesle ve küfürlü konuşuyorlardı otobüsteki diğer yolcular onlara bu yüzden kızdı saygısızlık yapıyorlardı.
800 Üst Geçit --> Bölge İstasyonu
35 BIA 710
07.51'de bindim.
Bindiğimde sadece koltuklar doluydu Çiğli'den itibaren koltukların yarısı hatta daha az dolu gidiyor.
Metronun bozulma etkisi size denk gelmiş. İzban'da arıza yapmış az önce.619B CRRC Set(Üçyol - - >Balçova)
Üçyol-Poligon arası paket gittik sonrasında boşaldı
Perondayken anons ettiler zatenMetronun bozulma etkisi size denk gelmiş. İzban'da arıza yapmış az önce.
Zaten inciraltı garajdaki doruk ve novocitiler 305 ve 15 e yakıştı.15 —> CJA 373 ( Şoförler Lokali-B.Baba arası)
Araç mükemmel artık fav modelim Novociti
Olabilse ama keşke Cumartesileri de eshot girse sadece pazar izulaş girse 15'eZaten inciraltı garajdaki doruk ve novocitiler 305 ve 15 e yakıştı.Novacitileri karşıyakada denemiştim. Şaşırtan kısmı İztaşıt seferihisardan daha iyi olması
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.