Tema düzenleyici

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
963 - 35 AVJ 391
Alsancak Gar -> Şehit Murat Aslantürk
19.55'te bindim tarişte biraz bekleyip 20.04'te kalktı
Araç modeli - Otokar Kent Lf 2021 Körüklü
Klima - Çalışmıyor içerisi sıcak
Doluluk - 7 8 koltuk boş
Araç durumu - Körüğü titriyor ses geliyor arkada da bir yetleri titriyor ama anlayamadım çok titreşim sesi geliyor

963 - 35 AVJ 391
Alsancak Gar -> Şehit Murat Aslantürk
19.55'te bindim tarişte biraz bekleyip 20.04'te kalktı
Klima - Çalışmıyor içerisi sıcak
Doluluk - 7 8 koltuk boş
Araç durumu - Körüğü titriyor ses geliyor arkada da bir yetleri titriyor ama anlayamadım çok titreşim sesi geliyor
zaten tarişten kalkıyor hocam

428 - 35 AVB 551
Bostanlı İskele yönü
13.30 seferi
Klima - Çiğli'ye kadar açık kaldı sonra şoför kapatıp tekrar açtı kapandığında sıcak oldu ama çalışırken klima iyi serinletti
Doluluk - Bindiğimde koltuklar doluydu Ege durağına geldiğinde ayakta baya yolcu oldu Ulukent gara doğru çakılı olmaya çok yaklaştı Çiğli'ye doğru böyle kalabalık gitti Mavişehir'de çok kişi indi koltuklar dolu ayakta 5 kişi kaldı iskeleye kadar da ara duraklarda birkaç yolcu indi
Ek notlar - Şoför Ataşehir kavşağından dönmeyip kipa kavşağına kadar giderek oradan döndü çünkü Ataşehir kavşağının dönüşü tıkalıydı öndeki 229 da bizim gibi gitti

428 (plakayı unuttum)
Egekent 2 yönü
20.20 seferi
Araç modeli - Temsa Avenue LF
Klima - Çalışmıyor zaten hava serindi camlar açıktı içerisi sıcak olmadı
Doluluk - Mavişehir'e sadece koltuklar dolu geldi yaklaşık 10 kişi bindi Çiğli'de çok binen oldu yoğunluk çakılıya yaklaştı ayakta 30 kişi civarı yolcu oldu Ulukent'e gelince yolcu sayısı azaldı
Ek notlar - 428'in arkasına Mavişehir durağında 820 ve 827 geldi çoğu yolcu o hatlara gitti galiba bu yüzden 428 Mavişehir'den çok dolmadı yoksa muhtemelen çakılırdı

Geri
Üst Alt