Tema düzenleyici

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
304 (Tınaztepe —Konak)
Papatya –> Konak
Doluluk: Üçkuyular meydanda çakılı oldu. Yolcuların çoğu Konak'ta indi
Parkur süresi: yaklaşık 30 dakika

508 (Konak–Menderes)
Konak –> Menderes Son Durak
Doluluk: İnönü Caddesi üzerinde baya bir yolcu bindi. ESBAŞ'ın orada yolcuların önemli bir kısmı indi. Görece tarafında ilk ve ortaöğretim öğrencileri binince tekrar çakılıya yakın oldu. Şoför çok fazla ani fren yaptı.
Parkur süresi: 1 saat 10 dk

799 (Çatalca – Cumaovası)
Menderes Son Durak –> Cumaovası
İZBAN'a ulaşmak için binmiştim.
Doluluk: 4-5 kişi vardı
Parkur süresi: yaklaşık 15 dk(benim otobüste olduğum süre)

878 (Şirinyer-Tınaztepe)
Şirinyer Aktarma –> Papatya
Doluluk: Koltuklar neredeyse doluydu. Ayakta yolcu yok gibiydi
Parkur süresi: yaklaşık 20 dk

290 - 35 AOY ???
Araç modeli - Otokar Kent Lf 2020 Körüklü
Bölge İstasyonu -> Bostanlı İskele
16.58'de bindim
Klima - Çalışmıyor içerisi çok sıcak camlar açık ama fayda etmiyor
Doluluk - Koltuklar dolu ayakta 10 15 kişi var Karşıyaka iskelede inen çok oldu 5 10 koltuk boş kaldı
Araç durumu - 2016 kentlere göre motor sesi biraz farklı ve daha yeni duruyor ama aslında tasarım olarak ikisi de aynı gibi

Konu sahibi
35 M???? Ford Transit Bornova Atatürk Mah-Evka 4 dolmuşu
Şoförüne selam olsun önde oturdum baya konuştuk yardımcı falan oldum çok ta kibardı şoför beni bedava bıraktı gördüğüm en iyi ve kibar araç şoförlerinden biri yolculuk ta iyiydi araçta iyiydi tabi ekranda arıza servise götürün falan yazıyordu ama neyse şoförüne tekrar selam olsun

468 Bornova M. -> Mevlana Mah.
Plaka/Filo No: 35 PV 248 (09 - 207)
Marka/Model: Bmc procity
Doluluk: 58 kişi
Parkur Süresi: 13 dk
Sefer: 17:42

268 Doğanlar -> Bornova M.
Plaka/Filo No: 35 DB 1092 (izulaş)
Marka/Model: Otokar kent lf
Doluluk: 36 kişi
Parkur Süresi: 25 dk
Sefer: 18:08

468- Bornova Metro-Mevlana Mahallesi
18.54 seferi
Klima: Kapalı ve procity ile arka taraf kombosu olduğu için araç çok sıcaktı.
Doluluk:50-60 kişi. Arka taraf boşken ön tarafta yığılma vardı. Okullar durağında bekleyen 3 kişiyi şöför almadı. Zaten 268-368 istisnasız her seferi çakılı giderken şöförün bu davranışı çok yanlıştı. Mecburen sonraki 468’e kadar durakta bekleyecekler. Şöför arkanın boş olduğunun farkında değil miydi kasten mi almadı bilmiyorum.

Son düzenleme:
428 - 35 AOY 508
Bostanlı İskele -> Egekent 2
18.35 seferi
Klima - İlk bindiğimde çalışıyordu içerisi morg gibiydi ama bu havada iyi olmadı zaten yolculardan biri Çiğli'de klimanın kapatılmasını istedi ve şoför klimayı kapattı
Doluluk - Çiğli'ye kadar tüm koltuklar dolu ayakta 5 kişi gitti Çiğli'de çok binen oldu ayakta yolcu sayısı 40 50 kişi civarına çıktı Ulukent garı geçince yolcu sayısı baya azaldı
Araç durumu - Motordan hafif sürtünme sesi gibi tuhaf bir ses geliyor onun dışında araç iyiydi
Parkur süresi - Toplamda 1 saati geçti Bostanlı pazarı ve Çiğli trafiğinde takıldı.
Not: Bugün arka arkaya 2020 körüklü kentlere bindim normalde nadiren denk gelirdi zaten az sayıda var ama bugün böyle bir şansım vardı

428 - 35 AOY 508
18.35 seferi
Klima - İlk bindiğimde çalışıyordu içerisi morg gibiydi ama bu havada iyi olmadı zaten yolculardan biri Çiğli'de klimanın kapatılmasını istedi ve şoför klimayı kapattı
Doluluk - Çiğli'ye kadar tüm koltuklar dolu ayakta 5 kişi gitti Çiğli'de çok binen oldu ayakta yolcu sayısı 40 50 kişi civarına çıktı Ulukent garı geçince yolcu sayısı baya azaldı
Araç durumu - Motordan hafif sürtünme sesi gibi tuhaf bir ses geliyor onun dışında araç iyiydi
Parkur süresi - Toplamda 1 saati geçti Bostanlı pazarı ve Çiğli trafiğinde takıldı.
Not: Bugün arka arkaya 2020 körüklü kentlere bindim normalde nadiren denk gelirdi zaten az sayıda var ama bugün böyle bir şansım vardı
hocam dün o otobüsteydim bende çiğliden binip ulukentte indim

428 - 35 AOY 508
18.35 seferi
Bugün öğlen 1 civarı ben de bindim Ulukent Gar - Balatçık Kahveler arası güzel araç kliması dediğiniz gibi baya iyiydi ama çok lazım değil bu havada Balatçık'a kadar yoğundu araç belki Çiğli'de rahatlamıştır

800 - 35 BIA 555
Bölge İstasyonu -> Üst Geçit
18.19'da bindim
Klima - Çalışmıyor kalabalık ile içerisi sıcak oldu
Doluluk - Binerken koltuklar dolu ayakta yolcu yoktu yeni kent durağından binen çok oldu doluluk çakılıya yaklaştı Soğukkuyu'dan itibaren yoğunluk azalmaya başladı Çiğli'de binen fazla olmadı ayakta fazla yolcu kalmadı
Parkur süresi - 1 saat 25 dk sürdü Ankara Caddesinde yeni kent durağından itibaren Altınyolun sonuna kadar otobüs hep durdu trafikten hiç gidemedi Soğukkuyudan sonra trafik açıldı bu saatlerde cidden trafik çok sıkıntı normal akan trafikte bu parkur 45 dk civarı sürer.

Geri
Üst Alt