Tema düzenleyici

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
butun hatlar son duraktan aktarmasi olmadigi icin ayni otobuse 2 kez bindim bu yuzden doluluk ve seferler 2 tane olacak (parkur suresi benzerdir diye ugrasmadim)

935 Aliağa Akt. -> Aliağa OSB
Plaka/Filo No: 35 CRN 517 (ALOSBİ)
Marka/Model: Bozankaya Lamis
Doluluk: 1 / 2 kişi
Parkur Süresi: 48 dk
Sefer: 13:30 / 14:30

849 Aliağa Akt. -> Yani Şakran Mah.
Plaka/Filo No: 35 DB 5259 (13 - 205)
Marka/Model: Temsa
Doluluk: 32 / 10 kişi
Parkur Süresi: 47 dk
Sefer: 15:30 / 16:15

834 Aliağa Akt. -> Yeni Mahalle
Plaka/Filo No: 35 ATL 081 (21 - 096)
Marka/Model: Otokar kent lf
Doluluk: 31 / 5 kişi
Parkur Süresi: 32 dk
Sefer: 17:10 / 18:00

Dünkü sefer

284 -> 35 DA 4179

Konak->Pazaryeri arası

Doluluk-> 7 Kişi

Klima -> Yok ama bu iyi bir şey artık

Bir de araç çok iyi bakılmış bir araç
Türünün tek örneği gibi bir şey

Konu sahibi
Dünkü sefer

284 -> 35 DA 4179

Konak->Pazaryeri arası

Doluluk-> 7 Kişi

Klima -> Yok ama bu iyi bir şey artık

Bir de araç çok iyi bakılmış bir araç
Türünün tek örneği gibi bir şey
Benim DA 4059 daha iyi mesajını alıntılayıp bırakıyorum buraya

Konu sahibi
35 DA 4059
Uzun zaman sonra Solarıs denk geldi hemde yenilenmiş
Koltuk:Konforlu
Doluluk:Boş koltuklar var
Klima:Etkili güzel çalışılıyor
Araç:Bakımlı Baya bakımlı ve güzel duruyor motor sesi Duyamıyorum klima sessiz ve etkili Süspansiyon gayet iyi ve araç bozuk yolda bile titremiyor ses gelmiyor Mersinliden harika bir solarıs Tebrikler Mersinli ilk defa gururlandırdın 🥲
@Hermes

Pazar günü 428 değerlendirmesi yaypıyorum.
35 AVJ 231
Bostanlı iskele yönü 14.00 seferi
Klima - İlk başta etkisizdi şimdi iyi üflüyor
Doluluk - Binerken yaklaşık 10 koltuk boştu Ulukent gardan itibaren baya kalabalık oldu Çiğli'den itibaren çakılı gibi çok kalabalık
Şoför - Çiğli'ye kadar hızlı sürdü Ataşehir kavşağından dönmeyip kipaya kadar gitti oradan döndü ama böyle yapması iyi oldu Ataşehir kavşağı dönüşü çok trafik var yol tıkalı hiç ilerlemiyor

Pazar günü 428 değerlendirmesi yaypıyorum.
35 AVJ 231
Bostanlı iskele yönü 14.00 seferi
Klima - İlk başta etkisizdi şimdi iyi üflüyor
Doluluk - Binerken yaklaşık 10 koltuk boştu Ulukent gardan itibaren baya kalabalık oldu Çiğli'den itibaren çakılı gibi çok kalabalık
Şoför - Çiğli'ye kadar hızlı sürdü Ataşehir kavşağından dönmeyip kipaya kadar gitti oradan döndü ama böyle yapması iyi oldu Ataşehir kavşağı dönüşü çok trafik var yol tıkalı hiç ilerlemiyor
Edit: Mavişehir'de çok kişi indi geriye koltuklar yine dolu ayakta 10 kişi kaldı. Acaba bu sefer solo otobüsle olsa nasıl kaldıracktı kesin binemeyenler olurdu körüklü bile çakıldı pazar günü zaten 2 seferde bir körüklü var.

Konu sahibi
Renault Master dolmuş-> Bornova Atatürk Mah hattı
Doluluk:4 kişi baya bir koltuk boş (çok fazla yokta)
Araç:Motor sesi fazla Süspansiyonu eh işte ama bakımlı ve güzel duruyor
Eshotun Merkezden 585 yoluna girecek hat açması şart

428 - 35 ASY 332 (Egekent 2 yönü)
Geciken 19.25 seferi
Klima - Çalışmıyor içerisi çok sıcak terletti
Doluluk - Bostanlı iskeleden birkaç koltuk boş kalktı Mavişehir'de çakıldı Çiğli'de de orta kapıdan binenler oldu zaten 428'in solo olup da çakılmadığını görmek mucize
Şoför - Bostanlı İskelede 428'in peronuna değil de yandaki perona yanaştı ve camdan 428 kalkıyor diye bağırdı diğer perona gittik. Hızlı sürdü ekstra gaz da verdi motor sesinden anladım lojmanlarda galiba yanlış basanlar oldu kimse inmedi aynısı 2 durakta da oldu şoför sinirlendi zaten dinlenemedim beni uğraştırıyorsunuz gibi bir şeyler söylüyordu ama tam duyamadım arkaya fazla sesi gelmiyordu, Kargılar durağından sonra köy içine girmeden Ulukent gar durağından geçerek gitti galiba önceden uyarısını yaptı ama ben duyamadım yolcuların çoğu Kargılarda indi sanırım seferi yetiştirmek ve herhalde 5 dakika dinlenmek için köye girmeden düz gitti

749 - 35 BIP 978
Araç Modeli - Otokar Kent
Klima - Çalışmıyor zaten gerek yok içerisi serindi
Doluluk - Çok dikkat etmedim motordan tuhaf ses geliyordu oraya odaklandım 😂 ama koltuklar doluydu ayakta da 5 10 kişi vardı
Araç durumu - Motorundan süpürge sesi gibi tuhaf ses geliyor ve kart basarken validatörden cızırtı geliyor bu araca önceki binişimde yoktu noluyor otokarlara @Atabey gibi ben de artık nefret etmeye başladım.

749 - 35 BIP 978
Araç Modeli - Otokar Kent
Klima - Çalışmıyor zaten gerek yok içerisi serindi
Doluluk - Çok dikkat etmedim motordan tuhaf ses geliyordu oraya odaklandım 😂 ama koltuklar doluydu ayakta da 5 10 kişi vardı
Araç durumu - Motorundan süpürge sesi gibi tuhaf ses geliyor ve kart basarken validatörden cızırtı geliyor bu araca önceki binişimde yoktu noluyor otokarlara @Atabey gibi ben de artık nefret etmeye başladım.
Fazla bakımlılar ses etme 😁

608 - 35 CCY 017
Egekent 2 yönü 13.10 seferi
Bölge İstasyonu -> Cansu Sitesi (son durak)
Klima - Hafif üflüyor gibi pek hissedemedim
Doluluk - Bindiğimde 10 kişi civarıydı Karşıyaka'ya kadar 15 kişi civarı gitti Çiğli'de 1 2 koltuk boş kaldı Harmandalı'da inenler oldu binenler de çok oldu yaklaşık 15 kişi Egekent 2 de indi

504 degerlendirmesi birazdan geliyor ama 102 ye binecektim GELMEDI 15 dk bekledikten sonra vazgectim 502 nin duragina yurudum

504 Halkapınar Metro -> Fuat Edip Baksı
Plaka/Filo No: 35 ADD 316 (18 - 018)
Marka/Model: Otokar sultan
Doluluk: 22 kişi
Parkur Süresi: 34 dk
Sefer: 17:20

Geri
Üst Alt