yok ben direk izban + m1 yaparimBizim okul için bahsediyorduk
(Narlıdere'de)
Sen de muhtemelen dragi gibi 800/602/660 +M1
yok ben direk izban + m1 yaparimBizim okul için bahsediyorduk
(Narlıdere'de)
Sen de muhtemelen dragi gibi 800/602/660 +M1
Ben öyle yapmam genelde yetişmeye çalışırım ama okul çıkışı güzel olur ki forumda olduğumdan beri birsürü hatta binesim var önceden en kısa yoldan eve giderdim. Şu anda Buca'ya gitmeyi çok istiyorum bir haftada sadece farklı olarak 253'e bindim bir gün M1+171/304 yapabilirim 3 saatte gidip gelinecek bir yer lazım ders arasında giderim belkiBen erken çıkar bol hatta binerim yapmadığım şey değil
Biz çekiyoruzOlmaz istasyondan 13 dakika yürüyüş diyor çekemem ben o kadar
Hat öner meclise ileticemBiz çekiyoruz
Tepeye doğru dürüst hat yok
Bir tane var o, da kabristan hattı
Ben de diyorum bu adam niye Konak'ta 284'te değil diyesuanda 935 deyim gunun sonunda umarim 834, 849 ve 935 degerlendirneleri verecegim![]()
lan ben onu unutmustum 935 diye diye aklimdan cikmis cok ozur dilerimBen de diyorum bu adam niye Konak'ta 284'te değil diye
Sıkıntı yok hava değişimi beyni çok feci etkiliyormuş kamu spotu düşelimlan ben onu unutmustum 935 diye diye aklimdan cikmis cok ozur dilerim![]()
bir sonrakinde hatirlat geliyim alarm kurcamSıkıntı yok hava değişimi beyni çok feci etkiliyormuş kamu spotu düşelim
284'te buluşmamız da zorunlu değil zibilyon tane hat varbir sonrakinde hatirlat geliyim alarm kurcam
Lamis diye bindin di mialiaga organize cidden devasa bir seymis
Yakalamış demek kiLamis diye bindin di mi
TCV olsa binmeyecektin
35 BZA 439-> 585
1 saatlik uğraş sonucu binebildim sırf Conecto diye
Klima:Açılmamış açtı ama şimdi galiba
Şoför:Samimi
Araç:Bakımlı ama değişik bir ses çıkarıyor
Senin bedduan yüzünden iyi mersinliler sana gitti en kötüleri burada
35 ATJ 391 çok kötü bu arada binebilmiş miydim bilmiyorum ama
En azından AVB 470 hala oradaHarbi öyle bu arada mersinli araçları iyi gelmeye başladı o kadar şey ettim yani Conecto bile iyi denk geliyor (2008-2009)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.