Keşke bugün olsaydı 284+869+176+709 yapardınaslinda yarin 709-176-177 denemek istiyordum ama onu sonraki haftaya erteleyebilirim yarin birlikte 284 e binersek
Keşke bugün olsaydı 284+869+176+709 yapardınaslinda yarin 709-176-177 denemek istiyordum ama onu sonraki haftaya erteleyebilirim yarin birlikte 284 e binersek
zor olur hatta 869 genelde benim icin cok zor cunku okul cikis saatine hic denk gelmiyorKeşke bugün olsaydı 284+869+176+709 yapardın
hala nasil tam olarak binecegimi bilmiyorumzor olur hatta 869 genelde benim icin cok zor cunku okul cikis saatine hic denk gelmiyor
Geldi sonunda Hermes özledik ve devam edicez468 yetmiyor mu hala
LGS'de 410 yapınca tercihlere ilk CADAL'ı yaz, Narlıdere'de ama sıkıntı olmaz daha fazla araca binersinG
Geldi sonunda Hermes özledik ve devam edicez![]()
Oraya evden nasıl gidiyorsunuz? Metrosuz oluyor mu sadece otobüslerleLGS'de 410 yapınca tercihlere ilk CADAL'ı yaz, Narlıdere'de ama sıkıntı olmaz daha fazla araca binersin
Oraya evden nasıl gidiyorsunuz
En rahatı metroM1 gidiş M1 dönüş
Bir keresinde 5/6/7/8 -> 681 de denedim de sıkıntılar oldu
@Atabey 585+M1yapmak zorunda ama,En rahatı metro
Ben de maalesef öyle hatta benim otobüs + izban + m1 yapmam gerekiyor o daha kötü kurtarıcı 800'üm var ama o da kalabalığıyla trafiğe takılmasıyla ücret tarifesiyle sıkıntılı bir hat. Bir de 428+290 yapabilirim ama öyle çok uzun oluyor.@Atabey 585+M1yapmak zorunda ama,
Sen 428+Feribot+5/6/7 ile rahat gelirsin gibime geliyorBen de maalesef öyle hatta benim otobüs + izban + m1 yapmam gerekiyor o daha kötü
Oraya öyle ama ben Bölge metroya gidiyorum.Sen 428+Feribot+5/6/7 ile rahat gelirsin gibime geliyor
Ben erken çıkar bol hatta binerim yapmadığım şey değil@Atabey 585+M1yapmak zorunda ama,
Olmaz istasyondan 13 dakika yürüyüş diyor çekemem ben o kadar@Atabey 585+M1yapmak zorunda ama,
ben sadece izban (menemen-mavişehir)@Atabey 585+M1yapmak zorunda ama,
Bizim okul için bahsediyordukben sadece izban (menemen-mavişehir)
bende M1 e bineceksem 800+Bölge Metro yapıyorum çünkü daha hızlı oluyor ve çokts aktarma yapmayı sevmiyorum daha rahat geliyor banaOraya öyle ama ben Bölge metroya gidiyorum.
Ama diyelim ki Egekent-2-Balçova falan yapacaksanız 428+Feribot+480/650 daha iyi olmuyor mubende M1 e bineceksem 800+Bölge Metro yapıyorum çünkü daha hızlı oluyor ve çokts aktarma yapmayı sevmiyorum daha rahat geliyor bana
hocam bostanlı tarafı epey sıkışık oluyor ve genellikle feribot saatleriyle otobüs saatleri uyuşmuyor M1 de böyle bir sorun yok 3-5 dk de bir geliyor.Ama diyelim ki Egekent-2-Balçova falan yapacaksanız 428+Feribot+480/650 daha iyi olmuyor mu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.